Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ušli ste u znatno bolji period kada su vaša partnerstva u pitanju i sada je jako važno da, kada već imate mogućnosti da se stabilizujete ili popravite odnos – ne zabrljate. A mora se priznati da za to postoje mogućnosti u ovoj sedmici – trudite se da budete maksimalno iskreni prema osobi koju volite i da od nje ne skrivate ništa – pa makar to bile i najobičnije sitnice. Ponekad su baš te sitnice nešto što može znatno popraviti....ili pak pokvariti odnos sa partnerom. Slobodni Blizanci – pred vama je jedan lep period koji može ne samo biti ispunjen uživanjima, zadovoljstvima, izlascima i druženjima – već u vašu blizinu može dovesti i osobu koja bi vam na prvi pogled zapala za oko. Flertovanje je u najavi....

Posao

Vaše su trenutne pozicije dobre, a postoji šansa da ih u narednom periodu i poboljšate. Neke stvari namerno prećutkujete i još uvek ne želite da u potpunosti iznesete, ali bi bilo dobro da baš u vezi njih potražite savet od osobe kojoj verujete. Ukoliko u ovoj sedmici započinjete sa novim poslom, saradnjom, projektom – savet je da obratite posebnu pažnju na sve detalje – da ne biste kasnije bili iznenađeni. Neki od vas osećaju da saradnici nisu u potpunosti otvoreni ili da nešto kriju od vas.

Novac

Skloni ste da potrošite više od onog što ste planirali. Takođe, mogući je da neki novac izgubite, zaboravite...ili da budete pokradeni.

Zdravlje

Pluća su dosta osetljiva. Takođe, promene vremena neće prijati Blizancima koji imaju hronične tegobe.

Hrana

Gledajte da ne pravite mnogo prekršaja kada je ishrana u pitanju – izbegavajte veće količine mesa, naročito prženog i pohovanog. Više bi vam prijala riba, a ako to nije vaša omiljena namirnica, onda grilovano meso - najbolje piletina ili ćuretina.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.