Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iako se nivo pritiska na vas neće smanjiti, ipak ćete početi da se osećate bolje – najpre iz razlloga što su neke stavke (prvenstveno vezane za porodični segment) krenule da se raspetljavaju, rešavaju, pokreću. Vi ćete povremeno partnera doživljavati kao prezahtevnog, on vas da ste bespotrebno kritični i svadljivi – ali će ova varničenja brzo biti potisnuta lepom energijom. Oblaka će biti manje, a radosnih događaja više. Slobodni Blizanci – kontakt sa nekim vam jako prija i na korak ste od toga da celu priču dignete na viši nivo. Najbolji momenat za lepa ljubavna dešavanja je u danima vikenda.

Posao

Merkur u svom direktnom kretanju govori o tome da neke poslovne situacije sada mnogo jasnije sagledavate, kao i o poboljšanju razumevanja i dogovora sa kolegama i saradnicima. No, ipak nije trenutak za opuštanje niti za žurbu. Zdrav razum će vas sačuvati od bilo kakvog zaletanja. Da, to znači da ćete po nekim bitnim poslovnim pitanjima i dalje ići dosta sporo – ali će zato vaši koraci biti ispravni. Što se finansija tiče, tu imamo poboljšanje – ali ćete i na dalje morati da više kontrolišete troškove.

Novac

Zdravlje

Imunitet vam je još uvek blago „okrnjen“, ali suštinski – niste loše.

Hrana

Količinski manji, a češći obroci bi vam sada više odgovarali. Preporučuje vam se konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe I zelene salate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter