Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Probava se definitivno poboljšala, ali je vašem organizmu I dalje potrebna lagana I uravnotežena ishrana. Ne preterujte sa belim brašnom, smanjite unos masti I šećera I potrudite se da što češće na meniju bude sveže povrće.

Ljubav

Osećate da ste pri izlasku iz jednog dosta problematičnog I opterećujućeg perioda sa voljenom osobom I sada vam je lakše da se njoj, ali I vašem odnosu, posvetite na potpuno drugačiji način. Biće tokom ovih dana više nekih lepih momenata između vas dvoje, ponovo ćete osetiti ispunjenost I zajedništvo. Slobodni Blizanci će biti u izuzetno dobrom raspoloženju I to je u ovom trenutku najbitnije. I prošlost I noviteti I dalje će se “boriti” oko vas, što će vam izuzetno prijati. Obnovićete neke “pokidane” kontakte I sa prijateljima,a neki od vas će tokom ove sedmice pronaći svoju pravu ljubav. Pojedini Blizanci će raditi ono što im I inače najbolje ide – paralelno će flertovati sa više osoba I uživati u tome.

Posao

Dosta brza dešavanja u poslovnom segmentu, za razliku od zastoja I sporosti kojima ste bili izloženi u proteklom periodu. Odjednom će se sve pokrenuti, maltene preko noći I sa svih strana će vas spopasti I poslovne obaveze, ali I mogućnosti za dogovore I kontakte sa nekim interesantnim ljudima. Blizanci mogu tokom ovog perioda imati zaista zanimljive ponude, neke od njih su potpuno nove, dok se druge vezuju za vaše aktivnosti u prethodnim mesecima. U svakom slučaju, ovo su šanse koje treba iskoristiti.

Novac

Interesantna dešavanja na finansijskom planu. Novca će biti više nego inače I jedino na šta treba obratiti pažnju jesu dugovanja, koja regulišite što pre.

Zdravlje

U polje zdravlja ulazi njegov vladar, planeta Mars, što će vam svakako doneti jaču energiju I bolji imunitet.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter