Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sektor tajni – i partnerov i vaš – sve je istaknutiji, ali i sve više u raskoraku. Definitivno voljena osoba i vi imate mnogo toga što ne želite da priznate ili otkrijete jedno drugom. Tajne bilo koje vrste su nešto što vremenom može urušiti i najstabilnije odnose, a neiskrenost i laži, pa čak ni one male – nisu dobrodošle. Ukoliko su te tajne u stvari neki tip nezadovoljstva koji oboje potiskujete – zaista bi bilo dobro da razmislite i popričate o tome što vas muči. Slobodne Device – ukoliko ste zainteresovani za tajna ljubavisanja, avanturu i jake strasti, samo napred – jer toga sada može biti.

Posao

Jeste dobar trenutak da po mnogim pitanjima preuzmete inicijativu u svoje ruke. Neki vaši planovi mogu biti pokrenuti tokom ove sedmice. Sa druge strane, mnogo toga pripremate, razrađujete – ali čekate pravi trenutak da i ove svoje ideje aktivirate. Možete tokom ove sedmice više puta osetiti blagu nesigurnost – odnos sa nekim kolegama i saradnicima će biti napet i brinućete se kako će se to odraziti na vas. Previše se opterećujete nekim situacijama i nekim ljudima, pridajete im prevelik značaj.

Novac

Zdravlje

Promenite nešto u načinu ishrane. Stres, povremeno problemi sa spavanjem.

Hrana

Neke namirnice vam neće odgovarati i osećaćete problem sa varenjem. Odgovaraće vam sve što je biljnog porekla- izbegavajte veće količine brze hrane, grickalica, suhomesnatih proizvoda.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter