Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner ne razume vaše ćutanje I povlačenje a vi trenutno nemate ni snage ni volje da dajete bilo kakva objašnjenja. Ipak, negde morate razumeti da ovakvo ponašanje neće doneti dobre rezultate niti popraviti odnos između vas dvoje. Od sredine nedelje ipak postoji šansa da se komunikacija popravi pa gledajte da je iskoristite. Jedno upozorenje za one koji rade bilo šta tajno ili iza leđa voljenoj osobi – u ovoj sedmici partner je izuzetno intuitivan I može osetiti da se nešto dešava. Vodite računa. Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje partnerstava I njen kontakt sa Uranom doneće vam poznanstvo preko prijatelja ili kontakt sa nekim ko ne živi blizu vas. I to vrlo zanimljiv…..

Posao

Osećaj da nemate prave informacije I podršku I da tapkate u mestu biće naglašen tokom ove nedelje. Ta magla kojom ste okruženi jednim velikim delom počeće da se razvejava u drugom delu ovog perioda kada će se pred Devicama odjednom otvoriti poslovne prilike I kada ćete konačno početi da osećate da se realizuje ono čemu ste stremili. Vodite računa o papirologiji, a za dogovore se ne brinite mnogo – sada ćete umeti na pravi način da se predstavite, u najboljem svetlu.

Novac

Vaša finansijska situacija ne može magično da se reši, ali bi vas jedan priliv tokom ove sedmice mogao makar jednim delom opustiti I doneti vam bolje raspoloženje.

Zdravlje

U drugom delu sedmice počećete polako da osećate da vam se vaša snaga, energija I dobro raspoloženje ponovo vraćaju….

Hrana

Ne smete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Preterujete u ovoj nedelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete I ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete I ne uspevate da pronađete pravi balans.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.