Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Izbegavate da ispunite neka obećanja, sklanjate se od obaveza prema partneru...u suštini, kao da se u ovoj sedmici trudite da „uhvatite krivinu“ i bavite se nekim svojim ličnim prioritetima a voljenu osobu gurate u drugi plan. Moguće je zaista da ste poslovno dosta opterećeni, ali isto tako – moguće je i da se izvlačite na posao....to ne znači da se sklanjate i distancirate od osobe koju volite, već vam je više vremena potrebno samo za vas. Doduše, ima tu nekih Devica koje koješta kriju od osobe sa kojom su....ali to je već neka druga priča.. Slobodni pripadnici ovog znaka za sada ne pokazuju veće interesovanje za osobe koje su oko njih. Prija vam komunikacija, i ništa više od toga...

Posao

Mars u polju karijere vas gura ka akciji, borbi, dešavanjima – ali trenutne okolnosti i faktori koji su van vaše kontrole kao da vas sputavaju, zbunjuju, čine vas nesigurnim i donose da se preispitujete da li ste uopšte na pravom putu. Sada ne možete da se izborite za sebe na mišiće, morate više uključiti svoj čuveni razum i praktičnost, ali i da više verujete i u sebe i u ideje koje imate. Lako se može dogoditi da se oslanjate na osobe koja vam samo „zamazuju oči“ ili vas usporavaju u vašim naporima..

Novac

Prilivi možda nisu onoliko veliki koliko ste očekivali, ali su zato učestali. Takođe, moguće je da lakše naplaćujete potraživanja.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice.

Hrana

Puni ste energije, ali to može biti samo privid. Baš u ovom periodu jako vam je potreban veći unos minerala i vitamina, ali i redovni obroci. Nemojte ih zbog manjka vremena preskakati, a pogotovo nemojte zaboraviti da je doručak najvažniji obrok tokom celog dana!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.