Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Situacija sa partnerom počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za kompromis – kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Uključite svoj šarm, a znate i sami koliko ga imate samo kad hoćete – budite topliji i nežniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mesto! Slobodne Device – lep momenat da se otpočne nešto novo, da priča sa osobom koja vam se dopada krene lako, spontano, slatko. Možda će to u početku biti samo porukice, samo kratki susreti ili razgovori – ali to je odlična osnova da se priča razvija u pravom smeru!

Posao

Iako ste u prethodnom periodu povremeno imali utisak da se sve zablokiralo i stalo i da se nikada neće pomeriti sa mesta, već ova nedelja će vam dokazati da to nije tako! Sve počinje da se pokreće i to neće biti lagan pokret, već jedan nagli „cim“ – prema tome vežite se, polećemo! Ono što ste radili, oko čega ste se trudili čak i onda kada nije izgledalo da to ima bilo kakvog smisla, sada počinje da daje svoje rezultate. I oni neće biti mali! Vreme je da naplatite sve napore!

Novac

Dobre vesti o novcu, mogućnosti za više priliva.

Zdravlje

Moguće glavobolje i manji problemi sa pritiskom.

Hrana

Vrlo dobro znate i šta valja i šta ne valja u vašem načinu ishrane i ono što je dobro – sada to možete da ispravite i korigujete. Odličan je momenat da dovedete sebe u red i to vam sada neće ni malo teško pasti.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.