Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dom, odnosi u porodici ili u braku su na prvom mestu u ovoj nedelji. Postoji raskorak, postoji nemir, postoje promene sa kojima morate da se uhvatite u koštac na pravi način. Partner i vi ste čas čvrsto jedno uz drugo, čas milionima kilometara daleko bilo po pitanju emocija, odluka, daljeg odnosa. Kada dođu ovakvi dani, ovakvi periodi – niti zaključujte na prečac niti donosite odluke na isti način. Mora se sačekati, bar bi bilo dobro da ne žurite nigde. Slobodne Device – neki zanimljiv kontakt sada postoji. Ne žurite da kontakt pretvorite u ljubavnu priču. Pustite, neka ide sve svojim tokom. Pa dokle stigne.

Posao

Nadređeni luduju a vi morate da ispravljate krive Drine. Niko vas ne pita šta vi mislite o svemu – svi samo govore „moraš, hajde, to treba da bude gotovo za juče“. Da ćete u nekim momentima imati osećaj da vam je svega preko glave i da biste najradije pobegli – ma hoćete sigurno. Kad vam dođe žuta minuta uzmite slobodan dan ili makar nakon posla pobegnite od svega – bilo u prirodu, bilo u svoju „kućicu-slobodicu“. Pustite ludake da luduju, a vi gledajte da vas to ne dotiče previše.

Novac

Para ima, para nema. Dođu i odmah ih smažu troškovi.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Stomak vam je osetljiviji nego što mislite.

Hrana

Oscilacije u apetitu su prilično velike tokom ove sedmice. Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.