Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedna skroz fina i ok nedelja je pred partnerom i vama. Samo treba ispuniti neke preduslove a to su – ne radite ništa na svoju ruku ukoliko se pre toga niste dogovorili sa voljenom osobom, pogotovo ako imate nameru da dovedete bulumentu gostiju. Dalje – ne organizujte partneru život i klonite se usputnih primedbi koje vama možda izgledaju bezazleno ili zabavno, ali voljena osoba ih može doživeti kao uvredu. Slobodne Device – našli ste pravi način da priđete jednoj osobi i komunikacija postaje sve učestalija i vrelija. Puni ste pozitivnog elana i rešeni da je osvojite.

Posao

Odgovaralo vam to ili ne odgovaralo – posla ima koliko god hoćete. Ono što je dobro jeste da ogroman deo obaveza može biti završen baš u ovoj nedelji i to sa odličnim rezultatima i uspešno. Dobijate u ovoj sedmici i vrlo interesantan predlog od nekoga ko bi hteo da se udruži sa vama i da pokrenete privatni biznis. Sve ovo na prvi pogled izgleda kao jako lepo, samo odmerite da li će vas odvlačiti od vaših redovnih obaveza i poslova.

Novac

Mogući su troškovi oko kuće ili ukućana.

Zdravlje

Još uvek ste u periodu osetljivosti grla i disajnih puteva.

Hrana

Device moraju da se vode onim „snaga na usta ulazi“ i da u ovoj nedelji pojačaju ishranu mesom i ribom, citrusima ili bobičastim voćem, zelenolisnim povrćem i žitaricama – najpre ovsom. Konzumirajte i masline ili maslinovo ulje, a poželjno je i da pijete više čajeva – naročito od đumbira ili zeleni.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.