Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umete da izrazite ono što osećate, ali umete da pokažete, pa se vodite postupcima, ne rečima. Ako vaš partner ima iole razumevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nežnost. Samo nastavite. Oni koji su slobodni – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje...

Posao

I pored vaše mudrosti, racionalnosti i sposobnosti – pitanje je kako ćete u ovoj nedelji funkcionisati, a pogotovo – kako ćete se razumeti sa onima sa kojima ste u kontaktu. Ono što je bitno jeste da svoja očekivanja svedete na neku realnu meru i da ipak ne očekujete previše od nekih dogovora ili ljudi dok to sve ne bude „crno na belo“. A i kod potpisivanja ugovora – striktno vodite računa na svaki detalj, da se ne bi provuklo nešto što vam ne odgovara. Ako je potrebno, potražite savet drugih.

Novac

Korektna situacija po pitanju novca u ovoj nedelji. Neki od vas mogu i zaraditi, i to više nego što očekuju. Ipak, doza opreza mora postojati.

Zdravlje

Malo problema sa pritiskom starijim Devicama, i to uglavnom u prvom delu sedmice. Mlađi – kvalitetna ishrana neka bude vaš prioritet.

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku i opoziciji sa vašim vladarem Merkurom govori o potrebi da posebnu pažnju obratite na ono što konzumirate tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa varenjem, neadekvatne ili neispravne namirnice.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.