Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Period tranzita Venere kroz vaše polje tajni svakako će i ove nedelje, ali i na dalje donositi iskušenja zauzetim Devicama. Baš ove nedelje, slatke zamke vam idu kroz posao, društvene mreže i prijateljstva….pa vi vidite kako ćete se snalaziti i da li ćete ovo uspeti da izbegnete (ukoliko uopšte budete pokušavali). Ako ste jedan od onih, sto posto vernih tipova, onda ćete tokom ovog perioda uspeti da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, i to u znatnijoj meri. Ukoliko ste slobodni, sem napomene da se ne uplićete u priče sa zauzetim osobama, imate otvorene mogućnosti za neko poznanstvo na putu ili sa osobom koju upoznajete preko nekog od rodbine, iz komšiluka….

Posao

Nerviraćete se zbog posla, verovatno najviše zbog toga što će obaveza biti preko glave, a vas su nekako svi ostavili « na cedilu ». Ovo može biti i period kada vaše kolege odlaze na godišnji odmor, ostavljajući vam gomilu nezavršenih stvari koje morate obaviti i pored redovnih obaveza. Nije onda ni čudo što ćete se iscrpljivati do nekih krajnjih granica, i to najviše mentalno. Baš iz svega navedenog, toliko će u vama početi da jača potreba da promenite nešto, da ćete se pokrenuti bukvalno sto na sat.

Novac

Obrni, okreni – šta god da uradite, koliko god da se « stisnete » ispada da vam uvek fale pare, ili da ste na samoj granici….Nije to neka velika mudrost – ili su premali prilivi….ili ste vi preveliki trošadžija…

Zdravlje

Neki stari bolovi mogu početi da boluckaju ponovo – a najviše ono što se vezuje za kičmu, stomak, zglobove.

Hrana

Mesec u svojoj prvoj četvrti u vašem polju ličnosti skreće vam pažnju na promene u načinu ishrane koje će neki od vas baš u ovoj nedelji, zdušno prihvatiti. Vrlo brzo će drugačiji režim početi da se odražava i na vaš izgled, ali i na vaše raspoloženje i na to kako se zdravstveno osećate.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter