Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Čudne, nedefinisane i zbunjujuće situacije moguće su u partnerskim odnosima tokom ove nedelje. Ko će tu koga da zbunjuje i ko neće biti baš u potpunosti iskren – ostavljam vama da vidite. Može čak da se dogodi da vi iz nekog razloga sumnjate u partnera – nemate nikakve dokaze, ali ljubomora u vama jača, zajedno sa opsesivnom potrebom da otkrijete da li nečeg tu ima ili ne. Situacije tog tipa, išle sa partnerove ili vaše strane – kvariće povremeno atmosferu i donositi nervozu. Slobodne Device – da li ima zainteresovanih za vas? Ima. Pa zašto se tu ništa ne pokreće? Ko koči? Vi? Druga strana?Okolnosti?

Posao

Na jednom poslovnom segmentu i obavezama radite, sto drugih – tek otvarate, planirate ili dobijate naznake da će se pokrenuti. Ok, evidentno je da ste se razradili za sve pare, ali ono što vam trenutno fali jeste fokusiranost i možete se previše raspršiti i samim tim – ili ne obavljati posao kako treba, ili vam mogu promicati bitni detalji ili ćete vi pak da se energetski trošite previše. U ovoj sedmici komunikacija sa saradnicima i kolegama nije baš savršena. Čuvajte se grešaka koje drugi mogu primetiti.

Novac

Zdravlje

Obratite pažnju na saobraćaj. Moguće su i povrede. Stariji – alergije, meteoropatske reakcije, infekcije.

Hrana

Malo ste popuštali I udovoljavali sebi u prethodnom periodu I sada je vreme da to promenite. Počećete da se osećate bolje pred kraj nedelje I samim tim I navike po pitanju ishrane će se popraviti. Jedite češće kuvanu hranu I izbegavajte namirnice sumnjivog I neproverenog kvaliteta.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter