Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom ili voljenom osobom definitivno nije u ovoj nedelji nešto čime se možete pohvaliti. Trudili se ili ne trudili, ispada da vam se isto hvata – nikako po nekim pitanjima ne uspevate da se dogovorite I pronađete zajednički jezik. Takođe, partner vam prebacuje da ste okrenuti samo sebi I da zanemarujete zajedničke aktivnosti, što donekle I jeste istina. Ako je za utehu, već tokom naredne nedelje ćete izaći iz ovog neugodnog perioda. Slobodni pripadnici znaka su okupirali svoje misli nekim koga upoznaju preko poslovnog segmenta. Ova osoba vas na svaki mogući način ostavlja “bez daha” – svojim izgledom, ponašanjem, stavom, komunikacijom sa vama. Zaljubićete se preko glave.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu sa svojim vladarom Merkurom spaljenim od strane Sunca u polju poslovne svakodnevice I odnosa sa kolegama, što će vam doneti presiju da završite sve poslovne obaveze na vreme, ali će vam svakako doneti I nešto lošiju komunikaciju sa onima koji su oko vas. Tenzija će svakako biti prisutna na dnevnoj bazi, pa bi valjalo da obratite pažnju I na komunikaciju I razumevanje sa autoritetima. Imaćete problem sa organizacijom, ali I koncentracijom. Morate biti fokusirani na posao.

Novac

Polako će finansijska situacija krenuti da se popravlja, jer ulazite u period sa lakšom naplatom potraživanja, ali I sa mogućnošću povećanja redovnih primanja.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe, potrebno je da u saobraćaju budete skoncentrisani I obazrivi.

Hrana

Neki od vas mogu tokom ovog perioda jesti na nervnoj bazi – I uglavnom se okretati ka kaloričnijoj hrani, grickalicama I slatkišima. Pokušajte da budete umereniji što se ove, nezdrave hrane tiče, a više uvedite u ishranu meso, ribu, mlečne proizvode sa smanjenim procentom masti.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter