Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u polju doma i temelja pogodovaće naročito onim Devicama koje su u braku ili koje imaju duže partnerstvo. Delovaće kao lepak u odnosima koji su počeli da se odlepljuju, razdvajaju, u odnosima u koje je počela da se uvlači rutina. Iako vaš vladar i dalje ide unazad – vreme je da se pokrenete, da se ponovo setite ljubavi i lepote i da to i date voljenoj osobi. Pravi korak unazad može dati tri koraka unapred. Sada se sa malo truda sve može popravljati i sređivati. Slobodne Device – čvrsto se držite onoga što je bilo. Čak i da želite da pustite, trenutno se ne pojavljuje ništa novo a dovoljno snažno.

Posao

Sve je isto i sve se vrti u krug. Bar vama to tako može izgledati. Iste priče, isti poslovi, iste obaveze, isti ljudi sa kojima ste u kontaktu. Mali su koraci kojima idete napred. Ova nedelja vam donosi red lepih reči sa saradnicima, red nesporazuma u poslovnom okruženju. Donosi vam rešavanja važnih papiroloških pitanja, ali vam isto tako podmeće novu dokumentaciju oko koje se treba baviti. Donosi vam opuštenost i dobre odnose, a onda komplikacije i tenziju. Bitno je da vi sve ovo rešavate, lagano. I da će para biti.

Novac

Zdravlje

Osetljivi ste, treba više pažnje obratiti i na navike i na zdravstveni segment.

Hrana

Energiju ovih dana trošite nemilice i zaista vam je potrebna raznovrsna hrana, količinski obilnija, da biste imali dovoljno snage I elana za sve. Pored redovnih obroka, ubacite i neke energetski jake užine, sa puno koštunjavih plodova, meda. Pravite vitaminske koktele od voća i povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter