Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neka važna pitanja mogu doći na dnevni red sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako će početni momenat biti dosta napet i uzburkan, itekako je moguće doći do pravog rešenja i obostranog zadovoljstva. Ukoliko se malo potrudite, ovaj period može vratiti mir, ali i emotivno zadovoljstvo u vaše bitne emotivne relacije. Oni koji su slobodni ljubav će pronalaziti na putu – s jedne strane nudi vam se mogućnost obnove kontakta ali i odnosa sa bivšim partnerom, s druge – izuzetno zanimljiva nova poznanstva i osobe koje vam otvaraju vrata za nove početke. Kontakti sa suprotnim polom će se pojačati – odjednom ćete primetiti da vas svi nešto traže, svi se interesuju za vas i žele vas u svojoj blizini...

Posao

Još jedna sedmica u kojoj ćete se osećati kao da ste na klackalici kada je posao u pitanju. Sledi vam dosta nervoze, ali vam isto tako sledi i gomila nekih jako prijatnih informacija i noviteta. Neke od vas kontaktiraće stari poslodavci sa novim ponudama. Neko će dobiti vesti o promeni radnog mesta ili o unapređenju. Neko će pak upoznati osobu koja mu itekako može pomoći i pogurati ga ka ciljevima koje ima. Dakle, i pored nestabilnosti, pred vama je jedna izuzetno važna sedmica! Iskoristite je na pravi način

Novac

Trudite se da budete odgovorniji kada je novac u pitanju, ali neke rashode i troškove jednostavno nećete moći da kontrolišete. Dolaze vam pare koje očekujete dosta dugo.

Zdravlje

Za vas i dalje stoji upozorenje kada je saobraćaj u pitanju, a isto tako – i dalje su vam otvorene mogućnosti za povrede.

Hrana

Nastavlja se period u kojem vam je potrebna raznovrsnija i kaloričnija hrana. Sve žitarice, svo povrće i biljna vlakna sada su jako poželjni u vašoj ishrani, a možete pojačati i unos mesa, sireva, jaja. Od voća – smokve, urme, ali i pomorandže i mandarine.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter