Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odličan period da preko posla upoznate osobu sa kojom biste poželeli da se u potpunosti prepustite strastima i hemiji koja će se ogromnom brzinom aktivirati. Takođe, odlično su vam postavljena poznanstva sa osobama koje dolaze sa puta ili koje pak susrećete prilikom putovanja. Neko sa kim ste već duže vreme u prijateljskom odnosu odjednom se može „otvoriti“ i priznati vam da je zainteresovan za vas. Dakle, prilika ima sa više strana, vaše je samo da odlučite na koju ćete....Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, bilo bi dobro da izbegavate razgovor o nekim ozbiljnijim temama, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Bolje je da izađete zajedno...

Posao

Već ove nedelje mogu do vas doći značajne informacije koje će razrešiti neke vaše poslovne dileme. Situacija se polako raščišćava kod onih koji se dvoume između dve opcije ili poslovne priče. Još malo i moći ćete da startujete na pravi način. Generalno gledano – pozicija Marsa u polju poslovne svakodnevice tokom ove nedelje vam donosi jake aktivnosti, mnogo kontakata i susreta sa poslovnim partnerima, ali i veliku podršku od strane osobe koja istinski želi da vas „pogura“ ka vašem cilju.

Novac

Prilivi su redovniji, moguće je da kapne neki dinar i sa strane. Ipak, troškovi i dugovanja i dalje vam dišu za vratom i ne dozvoljavaju da se opustite...

Zdravlje

Osetljiv stomak, probava, usporeniji rad creva - što naročito može smetati starijim pripadnicima ovog znaka. Povedite više računa o ishrani.

Hrana

Naporna nedelja, pa je potrebna adekvatna ishrana da biste je na pravi način pregurali. Izbegavajte slatkiše, crveno meso, izbegavajte tešku, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće ni malo prijati i samo će vas činiti sporim i statičnim. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter