Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

U ovim vas danima očekuje vrlo promenljiv energetski nivo, pa I apetit. Imaćete tendenciju da preskačete obroke u prvom delu nedelje I možete napraviti sami sebi problem sa varenjem. Pokušajte da se držite ritma od minimum tri obroka tokom dana.

Ljubav

Konjukcija Venere, planete ljubavi, sa Jupiterom koji vlada vašim partnerstvima, doneće slobodnim Devicama jaku mogućnost ulaska u jednu lepu I važnu emotivnu priču. Osoba koja vam može zarobiti srce nalazi se tu negde, u vašoj okolini, ili pak dolazi sa puta u vašu blizinu. Ko god da je, u krajnjem slučaju – vi uživate u kontaktu sa ovom osobom I spremaju vam se neki zaista divni, ljubavni momenti. Što se tiče onih u emotivnim vezama I brakovima, I dalje vam stoji “crveno svetlo” kada su tajna flertovanja u pitanju. Jeste slatko, ali vam može napraviti problem sa partnerom. Bolje se vi okrenite dragom vam biću I tu se potrudite da date svoj maksimum da biste bili oboje zadovoljni.

Posao

Shvatite jednu stvar – ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate kakvima ste se nadali. Suviše se rasplinjavate I u poslovima I u dogovorima I sagovornici povremeno uopšte ne znaju šta u stvari želite I da li su vas razumeli na pravi način. Na sve ovo – I misli su vam negde daleko, pa je itekako otvoren prostor da pravite greške I propuste. Probajte da se skoncentrišete na jedan cilj I jednu obavezu.

Novac

Promenljivo u finansijskom delu. Stoji da možete tokom ovog perioda imati više, čak I neočekivanih priliva, ali su I vaši troškovi I obaveze takođe povećani.

Zdravlje

Generalno – problem sa ishranom I sa stomačnim delom, varenjem. Takođe – starijim Devicama mogućnosti za variranje pritiska, problem sa venama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter