Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Raka u utorak će vam prijati. Slobodnima će doneti lepe kontakte, druženje, stare i nove prijatelje, izlaske, pojačane društvene aktivnosti. Probudiće emocije, probudiće želje. Možda te emocije i te želje nećete moći sada da ostvarite na onaj način na koji želite – ali ipak ćete se osećati dobro. Zauzete Device – vi gurate u pravcu emocija i bliskosti, a partner trenutno baš i nije u tom fazonu, više je zainteresovan da vam oboma podari dobar provod nego za romantična šaputanja. Malo se uskladite, pa podelite vreme – da bude dovoljno i romantike, ali i akcije i provoda.

Posao

Dobre vesti i povoljne informacije će obeležiti ovu nedelju, čak i ako prvih par dana budu naporni po vas. Autoriteti i nadređeni jesu na vašoj strani i od njih ćete imati veliku podršku i podstrek. Gro vaših planova i namera možete početi da ostvarujete od ove sedmice, ali ćete ipak neke detalje morati da korigujete ili da vi funkcionišete drugačije nego do sada. Ne držite se striktno odluka koje ste doneli, već ako je potrebno – menjajte ih u hodu. Finansijski segment je stabilan, i pored pojačanih troškova.

Novac

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema. Alergije.

Hrana

Ukoliko budete jeli brzinski, s nogu – itekako su mogući problemi sa probavom i bolovi u stomaku. Pronađite vreme za dobar i kvalitetan obrok, najbolje u krugu porodice ili onih koje volite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter