Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dobro ste vi u ovoj sedmici. Doduše, malo jurite i žurite, malo ne znate gde ćete pre i na koju stranu, ali borite se ne nekako nego vrlo uspešno sa svim. Nađe se tu prostora i za drago vam biće, doduše sve nešto leteći i u trku, sve nešto na po minut dva....Ono što je dobro jeste da se totalno kopčate po onim stvarima i pitanjima koji su vama dvoma najbitniji – da li su to finansije, da li pitanja dece ili stambenog prostora – ma nije ni važno šta je tačno, bitno je da je mir prisutan. Slobodne Device – u pokretu ste, vrlo aktivni i nije ni čudo što u svim tim vašim aktivnostima ima dosta kontakata sa suprotnim polom. Provuče se tu i po koja vrlo interesantna komunikacija i osoba....uživajte...

Posao

Razradili ste se i rastrčali, i to žestoko. Ništa vam nije teško, samo grabite i žurite da što pre ostvarite svoje ciljeve. Nekako mi se čini da se gro vaših ciljeva vezuje za finansijski segment, ali neka – i da jeste tako i da nije – na dobrom ste putu. Ovo je sedmica koja će testirati vašu sposobnost da budete na tri mesta u isto vreme....ili da obavljate više poslova. Kako ćete vi u tome uspeti, ja ne znam....ali evidentno je da hoćete. Ne stajte, samo povremeno proveravajte sebe – da ne propustite bitne detalje....

Novac

Nedelja u kojoj je sve ono što se vezuje za novac na prvom mestu....i prilivi, ali i troškovi....

Zdravlje

Problemi sa želucem i disajnim organima.

Hrana

Osetljiv probavni sistem. Neće vam baš sva hrana prijati, a posebno morate obratiti pažnju na rok trajanja namirnica. Ne uzimajte ništa što nije provereno i iskontrolisano. Potrebno vam je više tečnosti kroz kuvanu hranu, supe i čorbe, ali i kroz čajeve i blago mineralnu vodu.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.