savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Izbegnite “zamku” svoje nervoze I nemojte jesti kada ste uznemireni ili nesigurni, impulsivno I bez ikakve mere. Potrebno vam je više povrća, žitarica, a naročito voća.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi još uvek ide retrogradnim hodom I u opoziciji je u prvom delu sedmice sa Venerom, pa slobodne Device kao da u ovom periodu ne mogu jasno da odluče šta žele kada je ljubav u pitanju. Čas se vraćate u prošlost, čas ste skloni da posvećujete pažnju osobama koje nekako nisu prave za vas, čas se u potpunosti povlačite iz bilo čega što “miriše” na emociju. Nemojte ulaziti u odnose čisto da ne biste bili sami, ovaj period bolje iskoristite da razmislite malo I o sebi, ali I o onome što želite. Neki od vas će osvojiti osobu koju dugo priželjkuju, ali je pitanje koliko će ova veza biti stabilna. Drugi će pak nastaviti sa nekom tajnom pričom sa osobom koja je zauzeta. U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama bilo bi dobro da otvorenije nastupite prema voljenoj osobi. Da joj kažete šta vas muči, šta vam smeta, I da pokušate da zajednički dođete do nekog rešenja.

Posao

Imaćete osećaj da samo delimično uspevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali. Kao da vam neka nevidljiva sila ne dozvoljava da u potpunosti sredite svoj poslovni segment, non stop vas vraćajući korak unazad. Ipak, od drugog dela sedmice dosta toga će se pokrenuti I krenuti na bolje. Merkur ulazi u vaš znak, dajući vam mogućnost da procenite, pravilno odreagujete I potražite prave mogućnosti za sebe. Venera u polju karijere pravi sekstil sa Uranom, pa će vam se neke nove prilike otvoriti dosta neočekivano I preko noći. Pozitivne promene polako dolaze…

Novac

Dosta ste stabilni u finansijskom segmentu, ali nekako stalno imate osećaj da vaš rad nije u dovoljnoj meri vrednovan. Verovatno je da ste u potpunosti u pravu.

Zdravlje

Probleme u manjoj meri mogu imati stariji pripadnici ovog znaka, koji će imati teškoće sa spavanjem, sa pritiskom ili sa pojačanom nervozom. Mlađi – vrlo dobro.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni