Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I dobro i nije dobro kod zauzetih Devica. Ono što je dobro – ima više komunikacije, uspevate da se razumete a najbolje funkcionišete kada podstičete jedno drugo na akciju, dešavanja, možda izlaske ili boravak u prirodi. Ono što nije dobro – sa vaše tačke gledišta – partner je čudan i ne uspevate da ga „pročitate“ do kraja. Kao da vam otkriva i daje samo jedan deo sebe, a to vam može izazivati nervozu i potrebu da „iskopate“ šta se dešava u glavi voljene osobe. Nemojte, pustite. Slobodne Device – nešto ili neko na prvi pogled može izgledati divno, zamamno, buditi vam želje i strasti. A da ipak vi ne žurite, m?

Posao

Verovatno će vam prvi dani u sedmici koja je pred nama biti dosta komplikovani, zahtevni, nervozni – malo će toga funkcionisati kako treba a vi ćete se povremeno osećati zatrpano, zagušeno obavezama i ljudima koji stalno nešto zapitkuju, traže, bune se. Već tamo od srede ili od četvrtka – stvari će početi da se smiruju i konačno će se nazirati kraj problemima i napetosti. Izgurajte junački prvi deo nedelje i vodite se onim – što komplikovanije, to vama zanimljivije da rešite. Finansije – previše trošite.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, umor. Mogući problemi sa vratnim i lumbalnim delom kičme.

Hrana

Neka vaši obroci budu raznovrsni, sastavljeni od namirnica koje vam neće opterećivati probavu i želudac a koje će donositi dovoljnu količinu vitamina, minerala, kalorija i gradivnih materija.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter