Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Realno gledano, u vašim emotivnim i bračnim relacijama trenutno ne postoje nikakvi posebni problemi niti vredi trošiti reči na to. Sve se odvija dobro, mirno, stabilno. Jedini problem koji je trenutno aktuelan jeste lično vi sami sebi, jer ste čas u super raspoloženju, a čas nešto mutni a ni sami ne znate zašto. To vaše maglovito raspoloženje držite za sebe i sami se sa njim borite, a u odnosu sa voljenom osobom budite veseli i raspoloženi. Imate sve razloge za to. Slobodne Device – ako postoji osoba koja vam se dopada, a niste sigurni da li je to to ili ne, sačekajte malo. Do kraja nedelje će vam se kasti samo.

Posao

Neke situacije ili informacije su vam trenutno nejasne ili niste sigurni kako da ih protumačite. To što postoji nesigurnost, ne znači da niste na dobrom putu, jer jeste sigurno. Sačekajte da se magle raziđu i stvari dođu na svoje mesto. U ovoj ste nedelji pomalo rastreseni – misli su vam na nekoj drugoj strani i teško vam je da se fokusirate na posao. Potrudite se da budete organizovani i skoncentrisani na ono što radite, da biste izbegli greške i propuste. Povremeno zbunjujuća komunikacija sa saradnicima.

Novac

Potrošićete više nego što ste planirali. Pa dobro, i to je za ljude.

Zdravlje

Problem sa cirkulacijom i krvnim sudovima, kao i pritiskom kod starijih Devica.

Hrana

I Devicama je ova nedelja vreme opuštencije i uživanja u dobrom zalogaju. Što se tih „zalogaja“ tiče, nema teoretske šanse da će vas neko ubediti da malo podignete ručnu kočnicu, vaših krvnih sudova i želuca radi. Ipak, kada je alkohol u pitanju, pokušajte da poslušate savet i da ne preterate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.