Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Za vas bi najbolje bilo da sa voljenom osobom pričate neke totalno opuštene i neobavezne priče i pričice. Da se više družite i jedno sa drugim, ali i sa zajedničkim prijateljima. Da ne pričate o ozbiljnim temama i da ne izvlačite iz budžaka neka pitanja i dileme od Bog te pita kad. A zašto tako? Pa zato što ste sada sposobni da rešavate sva poslovna pitanja, ali na emotivnim se saplićete i padate direktno na nos. Slobodne Device – možete da se muvate preko posla, a možete i preko prijatelja, izlazaka i društvenih mreža. Svi ovi segmenti daju baš neke fine šanse da se „pronađete“ sa zanimljivim osobama.

Posao

Vi ste pedantni i analitični ali isto tako pomalo kruti i previše racionalni, a vaš vladar Merkur u znaku Blizanaca traži da budete širokoumni, da obećate i ono što ne može, da na jedno uvo uđe a na drugo izađe, da znate sve informacije u svakom trenutku napamet i naravno – traži da budete izuzetno fleksibilni. Možda sve ovo jeste pomalo komplikovano za vas, ali imate dva meseca fore da naučite da to tako sada mora. Dogovarajte se sa šefovima i poslušajte ono što imaju da vam kažu.

Novac

Benefiti od vašeg rada u prethodnom periodu počeće da izlaze kroz povećanje finansija.

Zdravlje

Imunitet vam je solidan, ali bi ipak trebalo voditi računa o potencijalnim prehladama i stanju zglobova.

Hrana

Možete osetiti potrebu da svaki čas nešto grickate. Obilniji obroci vam ni malo neće prijati, ali zato ćete biti u stanju da imate šest ili sedam manjih obroka tokom dana i isto toliko užina. Ok, to sada I odgovara vašem želucu I kompletnom probavnom sistemu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.