Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve vezano za posao i za obaveze će vas zakočiti i oduzimati veliki deo vaše pažnje i vremena, pa će odnos sa voljenom osobom otići u neki deseti plan. Ipak, sve ovo ne znači da trebate pustiti da sve ide svojim tokom, ne – potrudite se da se vaš partner ne oseti zanemareno i trenutke u kojima ste zajedno obojite uživanjem, mirom i stabilnošću. Opterećenja koja imate nemojte prenositi u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – situacija i komunikacija sa nekim se baš lepo razvija – možda jeste sporo, ali je inspirativno i zanimljivo. Sa malo sreće – ova bi priča mogla biti baš fina i potrajati.

Posao

Sunce, Merkur, Venera i Uran u Biku, kao i Mars u Raku vam odlično energetski pogoduju – motivišu vas, otvaraju dobre poslovne prilike, pokreću vas i uključuju vaš praktični i racionalni um na maksimum. Sve ono što želite da ostvarite ili što pokrećete imaće nešto sporiji tok od vaših želja i zamisli, ali posle početnih prepreka u ovoj sedmici (koje ćete uspešno rešiti) svakako je da idete ka ispunjenju i dobroj realizaciji. Odnos sa šefovima, kolegama i saradnicima je zahtevan i crpeće vam snagu i energiju.

Novac

Neočekivani novčani prilivi, ali isto tako neočekivani i troškovi.

Zdravlje

Problemi sa kostima, zglobovima, reumatski bolovi. Osetljivo je i područje vrata.

Hrana

Mleko i mlečne proizvode izbegavajte ili smanjite na najmanju meru, kao i mesne prerađevine. Koristite žitarice, povrće – naročito mladi luk, zelenu salatu, zelje. Izbegavajte pikantne i jake začine. Češće uzimajte med, u kombinaciji sa propolisom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.