Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Na svakom koraku i u svakoj prilici će postojati šansa da skrenete pažnju na sebe. Jednostavno ovo je period kada ne možete proći neprimećeno u očima suprotnog pola, a vi ćete to maksimalno koristiti i uživati u pažnji koja vam se pruža. Ne samo da se osećate dobro u svojoj koži već sada možete i vrlo racionalno sagledati svaku od ponuda koja je pred vama i odabrati ono što je pravo za vas. Srce i racio su sada udruženi i idu ruku pod ruku – a to je uvek najbolja kombinacija za ulazak u odnose koji mogu potrajati....Zauzete Debice bi mogle da malo smanje očekivanja koja imaju prema voljenoj osobi. Ne budite previše zahtevni i kritički nastrojeni.

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Naravno, to ne znači da ćete magično dobiti sve ono što priželjkujete – a i sami znate da to na taj način ne funkcioniše kod vas. Ono što je jako važno jeste da sada imate i snagu i volju i odlične ideje, kao i više nego dobre poslovne poteze. Sve vas u suštini vodi ka onome čemu se nadate, samo je bitno da nastavite na isti način i ne odustanete. Neki od vas će baš tokom ovog perioda dobiti novu poslovnu ponudu koju vredi razmotriti.

Novac

Nešto bolja situacija po pitanju finansija, iako ste još uvek daleko od prave stabilnosti.

Zdravlje

Ne nervirajte se. Umesto toga – više se fizički aktivirajte, smanjite stres.

Hrana

Sa mladim Mesecom u vašem znaku ove sedmice – otvarate jednu, potpuno novu životnu fazu....pa zašto onda ne biste uveli i značajne promene u vašu ishranu? Pokušajte – ono što sada pokrenete bi trebalo da jako brzo da rezultate kojima ćete biti više nego zadovoljni!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.