Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nedelja u kojoj može biti nepotrebne tenzije između partnera koji žive zajedno ili su u braku. Ukoliko postoje zaista nepomirljive razlike, stalne rasprave neće doneti rešenje – možda bi bio trenutak da razmislite o odvajanju. Ukoliko pak još uvek postoji prostor za sređivanje stanja – vreme je da se ozbiljno oboje bacite na posao. Parovi koji su stabilni u ovoj će sedmici provoditi manje vremena zajedno, a sve zbog okupiranosti poslovnom ili porodičnom tematikom. Slobodne Device – nije loš momenat za nove emotivne početke. Veze započete u ovom periodu mogu biti trajnog karaktera i dosta ozbiljne.

Posao

Zahtevna komunikacija sa nadređenima, ali i sa onima sa kojima imate dugotrajniju saradnju. Od vas se očekuje mnogo toga i nametnut vam je priličan teret odgovornosti. Neki od vas u ovoj nedelji mogu promeniti radno mesto ili dobiti unapređenje – što hoće doneti poboljšanje finansija, ali i more novih obaveza za vas. Dobro je što ste vi lično u takvoj energiji da umete i da pronađete rešenja za sve, ali i da se postavite na pravi način u svakoj poslovnoj situaciji. Finansije – dosta stabilno.

Novac

Zdravlje

Pojačan stres. Potrebno vam je opuštanje.

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter