Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nećete znati šta se dešava – da li zbog jačanja emocija jača i strast sa voljenom osobom....ili zbog jačanja strasti – emocije idu na kvadrat? Zar je istinski bitno koji je red i redosled, kada je suština ista – i nežnost i hemija kao da su se probudili, razgoreli, buknuli u ovoj nedelji! Uživajte u onome što se dešava i ne dozvolite da vam neke sitnice kvare ove momente – ne opterećujte se ljubomorom, sada za to zaista nema nikakvog razloga....Slobodni pripadnici ovog znaka – neke čudne vibracije počinju da struje između vas i osobe koju ne poznajete od skora. Treba vam vremena da izanalizirate šta se u stvari dešava....

Posao

Ne znate kako da odreagujete na informacije koje dolaze do vas. Radovali biste se, ali prosto niste sigurni da se to zaista vama dešava – da do vas dolaze naznake o nekim promenama koje ste toliko dugo čekali. Za sada pustite da vidite u kom će pravcu sve ovo ići, a za slavlje i vatromet će biti vremena. Dobar je trenutak i da „pokažete zube“ u kontaktima sa nekim osobama – ne da pokvarite odnos, već da date do znanja da se vaše mišljenje ne sme zanemarivati i da nećete trpeti ničije hirove niti pritisak.

Novac

Ne padajte na tužne priče – ne pozajmljujte svoj novac nikome u ovoj nedelji.

Zdravlje

Želudac, creva, generalno stomačna regija – osetljivost. Takođe – alergije.

Hrana

Ako ste počeli u prethodnom periodu da obraćate više pažnje na ishranu, sada ćete primetiti prve, prave rezultate. Ili je kilaža krenula na dole, ili ste značajno smanjili neke tegobe sa želucem i varenjem. I dalje za vas važi – raznovrsno, u malim količinama, dosta, dosta povrća i biljnih vlakana...

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.