Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U odnos sa voljenom osobom unesite mir, prilagodljivost, spokoj, ali i bliskost i emocije – sve ovo je sada neophodno da biste funkcionisali skladno. Nemojte izbegavati neprijatne teme i pitanja, već im se oboje posvetite sa željom da ih rešite. Isto tako – izbegnite međusobne kritike i prebacivanje krivice – od tog posla leba nema, samo ćete se zaglavljivati bespotrebno. Što se više posvetite jedno drugom i vašem odnosu – brže će se stići do stabilnosti i „čvrstog tla“. Slobodne Device – hajmo da stavimo tačku na prošlosti i da se pokrenemo napred, može? A ono što zaista vredi je blizu – već tokom oktobra.

Posao

Delovaće početkom nedelje kao da ste zagrizli preveliki „zalogaj“ po pitanju nekih obaveza, poslova, dogovora – jer ćete imati osećaj da ste upali u zbrku i da iz nje nećete uspeti da se iskobeljate. No, taj početni haotični i zbunjujući momenat će doći i proći – suviše ste vi sada dobro „naštimovani“ na uspeh i ostvarenje, suviše vam mozak dobro radi – da biste na iole duži rok bili u zastoju. Vaši će se planovi ostvariti – doduše, uz po koju prepreku – ali ne nerešivu. Idete mudro i sa puno strpljenja napred.

Novac

Zdravlje

Imunitet nije savršen, ali ide se na bolje.

Hrana

Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter