Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Postoje neke situacije koje povremeno mogu donositi trzavice i probleme u vašim emotivnim ili bračnim relacijama, ali uspevate vas dvoje to da relativno brzo ispeglate. Dobar je momenat ukoliko želite da se bavite porodicom, uređenjem doma, a od sredine nedelje – lep period za putovanje, duže ili kraće. Sve što je vezano za finansije nervira i partnera i vas, pa pokušajte da se hladne glave dogovorite i po ovim pitanjima. Slobodni Jarčevi – društvene aktivnosti, izlasci, odmor i putovanja – donose vam zanimljive prilike za flertovanje. Prošlost će biti prisutna u svakom vašem danu, kontakti su mogući.

Posao

Sve što je vezano za finansije – i prilivi i troškovi – u priličnoj meri vas opterećuje jer nikako ne uspevate da postignete stabilnost i budete opušteniji. Što se poslovnog segmenta tiče – jednostavnija nedelja od prethodne, manje ćete biti opterećeni i komunikacija sa saradnicima će ipak biti znatno bolja. Može vam se u ovom periodu ponuditi nešto što izgleda kao vrlo solidno i finansijski isplativo, razmislite da li je to za vas i odlučite. Ukoliko ste privatnik, imate više posla i manje zahtevnu finansijsku situaciju.

Novac

Zdravlje

Problemi sa želucem, kičmom. Osetljivost i redovne kontrole srčanih bolesnika.

Hrana

Prijale bi vam namirnice koje sadrže veći postotak vode – lubenice, krastavci, zelena salata, grejpfrut, jabuke, paradajz. Takođe, možete češće konzumirati paste sa raznoraznim prelivima i povrćem.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter