Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nastavlja se period nekog finog i normalnog funkcionisanja u vašim emotivnim i bračnim relacijama. No, i dalje vam se preporučuje da ovaj period iskoristite za letovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće, jer ćete na taj način ovaj pozitivan uticaj samo pojačati. Izbegavajte priče o finansijama i ne pokrećite neke stare teme – i jedno i drugo vas mogu uvesti u negativno raspoloženje. Što se tiče onih koji su slobodni, sedmica je vrlo aktivna po pitanjima prošlosti, pogotovo ako je osoba sa kojom ponovo stupate u kontakt neko ko ne živi u vašem gradu ili dolazi sa putovanja. Neki od vas čak mogu obnoviti stare emotivne priče. No, i da se to desi – doza opreza će postojati, i pažljivo „osluškivanje“ druge strane.

Posao

Hoćete da sve situacije u poslovnom segmentu sredite i rešite odjednom, ali to ne ide baš na taj način. Žurite, a negde ste i sami svesni da samo delimično možete završiti sa nekim zaostacima. Ukoliko radite u sektoru usluga, imate dosta posla, ali to vam izuzetno prija jer odmah vidite rezultate svog rada. Neki od vas su se bacili na rešavanje papiroloških pitanja, i savetuje vam se da ne odugovlačite – završite to tokom ove sedmice. Jači kontakti sa strancima koji su zainteresovani za poslovanje sa vama.

Novac

Novac dolazi, ali vrlo često imate osećaj da ga trošite unapred, jer ste non stop u nekim dugovanjima, zaostacima sa plaćanjima...

Zdravlje

Kod mlađih Jarčeva – vrlo dobro, prosto nemate ni na šta da se požalite. Stariji – neke sitnije hronične tegobe.

Hrana

Što laganije i jednostavnije - to bolje. Razne lagane supice, paste sa umacima u kojima preovladava povrće, sa malo mesa ili tunjevine, što bogatije salate. Bilo kakva teška hrana će doprinositi tome da se osećate statično, malaksalo.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter