Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Još jedna nedelja koja donosi šareniš u vašim emotivnim pričama. Partner vam je potpuno nejasan jer vas čas voli najviše na svetu, čas nije raspoložen za razgovor ili čak pokazuje određenu količinu netrpeljivosti i nervoze. No, opet će u prvi plan doći vaša sposobnost da stvari dovedete u balans lepim potezima, lepim rečima, strpljenjem. Kod nekih od vas može doći i do situacije da partner sumnja (sa razlogom ili ne – to vi već znate), pa je to razlog njegovog ovakvog ponašanja. Slobodni Jarčevi imaju jako lepu i prijatnu komunikaciju sa osobom koja im baš odgovara i paše. Nastavite, nije ovo loše.

Posao

Dosta velika žurba i mnogo obaveza koje se moraju privesti kraju u ovoj nedelji mogu vam stvarati nervozu i napetost. No, bitno je da u tim momentima ne povučete neki ishitren potez ili ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Povremeno vas mogu doticati potezi ili primedbe od strane saradnika, ali na ove provokacije nemojte reagovati. Ono što je jako pozitivno jeste da u ovoj nedelji stižu lepe vesti i vrlo interesantne informacije koje će vam dati vetar u leđa.

Novac

Pozitivni finansijski pomaci.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva. Moguće su prehlade i viroze.

Hrana

Laganija ishrana će vam odgovarati u ovom periodu. Konzumirajte i više vode, čajeva, sokova – mogu voćni, ali mogu i od paradajza, šargarepe, cvekle. Jedino što trebate da izbegavate jesu brza hrana i grickalice.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.