Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ništa nije pod vašom kontrolom u ovoj nedelji i verujem da to vrlo frustrirajuće deluje na vas. No, takav vam je period pa gledajte da se na najbolji mogući način izborite sa njim. Sve što se vezuje za partnera, za dom, za porodicu – donosi vam glavobolje i glavolomke. Čak i kada ste voljena osoba i vi u potpunom saglasju – postoje situacije i okolnosti oko vas koje vam donose težinu, pritiske, promene u poslednjem trenutku. Pripremite svu svoju Jarčevsku strpljivost – trebaće vam. Slobodni Jarčevi – možete da se družite, možete pomalkice i da flertujete – više od toga bilo bi zaista čudo.

Posao

Ono na šta svakako možete računati jeste da je pred vama jedna aktivna i puna dešavanja sedmica. Naravno, ja vam to u stvari na lep način kažem da ćete se polomiti, da nećete znati gde udarate, da ćete se do iznemoglosti boriti na dnevnoj bazi, da će vam drugi biti teški kao crna zemlja, a i vi njima takođe. Ono što želite brzo ići će sporo, a tamo gde hoćete da usporite i da idete lagano – sve će se odvijati haotično i u punoj brzini. No, da li ćete vi pokleknuti? Ma jok, gurate dalje vrlo uporno.

Novac

Kašnjenje isplata ili umanjenje priliva koje ste očekivali.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, ekstremitetima, zubima.

Hrana

Ova vam nedelja donosi umerenost, odgovornost prema sebi I stvaranje pravilnih navika kada je ishrana u pitanju. Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.