Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I pored svog vašeg strpljenja i truda i spremnosti da pronađete kompromisno rešenje – partnerovi zahtevi i postupci mogu biti preveliki za vas u ovoj nedelji. Druga strana vas non stop nešto podbada – to mogu biti i oni fini zahtevi – hajmo ovamo, hajmo onamo, što si se ustoličio, mrdni se sa mesta, idemo u provod.....ali i oni drugi – prebacivanja i zakeranja i preterani izlivi emocija sa kojima vi ne znate šta ćete. Iako će vaše voljeno biće biti izuzetno zahtevno, pokušajte da nekako pronađete snage u sebi da mirno izgurate ovu nedelju. Slobodni Jarčevi – navalili su na vas udvarači, ali mora se priznati da je izbor dosta slab. Sve neke čudne osobe sa kojima vi zaista ne znate šta biste....

Posao

Zašto jednostavno kad može komplikovano? – bojim se da će ovo postati vaš novi moto u nedelji koja je pred nama. Ništa neće ići lagano i bez opterećenja, normalno – ne, sve će funkcionisati uz natezanje, uz ponavljanje, uz zastoje, uz odlaganja. U suštini – situacije na dnevnoj bazi će vam testirati i strpljenje i volju i odlučnost. Naravno, jasno vam je da je ovo samo prolazni period i da ćete uspeti da se izborite sa poslovnim iskušenjima koja vas sada vrebaju sa svih strana....

Novac

Sledi vam par manjih priliva. Slatka finansijska inekcija, koja ipak neće rešiti sve vaše probleme.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede. Takođe – sklonost ka prehladama, alergijama.

Hrana

Bilo bi pravo vreme da preispitate svoj način ishrane. Očigledno je da vam ili neke namirnice ne prijaju, ili da nešto radite pogrešno, pošto ste često bez energije i umorni. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji i nemojte preskakati namirnice kao što je riba, blitva, zelje.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.