Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

To što vi znate da vam je stalo do partnera i da je on ukorenjen u vašem srcu i mislima – izgleda samo vi znate i vidite. Druga strana nikako. Doduše, ako biste možda neki put nešto rekli ili konkretnije pokazali – možda bi voljenoj osobi postalo jasnije. Probajte, ne boli to. A i nije toliko strašno kao što vam se na prvi pogled čini. Umesto toga, vi se uplićete u neke priče koje samo vi razumete a na koje vas vaše voljeno biće bledo gleda jer uopšte joj nije jasno šta je pisac hteo da kaže. Ukoliko ste slobodni, tu imamo dve situacije – ili vi muvate nekog, ali tako nespretno i konfuzno da vaša simpatija uopšte nije svesna da vam se dopada....ili ste se tako upleli u nešto što je vezano za prošlost da ne uspevate da se ispetljate....

Posao

Kada uključite svoj razum, racionalnost, mudrost i praktičnost – izvući ćete najbolje iz dogovora koji su ove sedmice vrlo aktuelni. Samo nemojte da budete nerealni i da očekujete ono za šta i sami znate da je maltene pa nemoguće. U prevodu – ne gradite kule u vazduhu, kada već u ovoj nedelji možete sagraditi dobar temelj za jednu malu, ali čvrstu i trajnu kolibu (jasno vam je da je ovo metafora, jel da?) Realizacija i konkretni prilivi od ovih dogovora kreću od marta meseca.

Novac

Sa nekom novčanom problematikom koja vas je zaokupljala u prethodnom periodu, tokom ove nedelje izlazite na kraj.

Zdravlje

I dalje ste u periodu osetljivosti grla i disajnih puteva. Kod starijih mogućnost reumatskih bolova i osetljivosti zglobova.

Hrana

Jogurt, kiselo mleko, kefir – ovi mlečni napici će vam izuzetno prijati. Mleko, pavlaku, grčki jogurt, kajmak kao i mlade sireve izbegavajte. Takođe – cvekla, crveni kupus, crveni krompir, suve šljive, aronija, sušena borovnica – savršeno vam odgovaraju.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.