Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ako imate nameru da rešavate probleme u partnerskim odnosima, zaista je potrebno da razgovarate sa voljenom osobom, koliko god i to bilo bolno. I ne – uopšte ne mora da znači da je vaše mišljenje jedino tačno I ispravno. Vi uopšte ne pokazujete istinsku nameru da ČUJETE šta vam partner govori i ako to bude tako i ove sedmice, propustićete priliku da rešite neka važna pitanja i nedoumice koje vas muče. U periodu ste kada je strast naglašena kod vas, ali ona može ići na dva načina – ili ćete se strasno svađati, ili strasno voleti. Vi birajte šta vam je milije. Ukoliko ste usamljeni, sami ste krivi za to. Interesenti postoje, ali vi umete tako lepo da « zatvorite vrata » da je to pravo čudo….

Posao

Problemi u komunikaciji će biti naglašeni i u segmentu posla. Ništa ne ide u onom pravcu koji biste vi želeli, naglašen je pritisak ili nerazumevanje, pa ćete se po mnogim pitanjima vrteti u krug, realizujući samo jedan deo onoga što ste zamislili. Neko vas može tokom ove nedelje ostaviti na cedilu ili vam natovariti gomilu obaveza, zbog kojih ćete besneti u sebi, ali ih ipak rešavati, jednu po jednu. Pokušajte vi da ne presirate druge, pa možda onda ni oni neće presirati vas.

Novac

Uložili ste sve svoje snage u finansijski segment, i ne može se poreći – pomaka ima. Ipak, taj pomak nije dovoljan da biste mogli da se opustite….

Zdravlje

Način ishrane je na tapetu i nešto se mora menjati. Stariji Jarčevi bi mogli imati tegoba sa stomakom, ali i sa nekim hroničnim problemima.

Hrana

Previše ste se vi okrenuli nekoj « modernoj » ishrani – brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama….Kada ste poslednji put napravili PRAVI obrok, seli i na miru ga pojeli ? Ili – kada ste konzumirali sveže povrće, voće ? No, no….ne vodite računa o sebi, ni malo…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter