Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ova bi nedelja trebala da donese poboljšanje u vašim emotivnim relacijama. Imate vi i dalje gomilu pitanja u svojoj glavi a malo odgovora, ali to nekako lakše hendlujete, lakše izlazite sa tim na kraj. Partnerov trud je evidentan, kao i potreba da promeni neke stvari i kod sebe, ali i one koje se vezuju za vaš odnos. Nije savršeno, ali korak po korak, dan po dan – i biće ovde i nekih lepih situacija. Slobodni Jarčevi – intenzivno razmišljate o nekom i dvoumite se šta učiniti. Želje i potrebe vas teraju da povučete neki potez, ali nesigurnost i strahovi koče i vraćaju vas korak unazad. Videćemo šta ćete odlučiti.

Posao

Mnogo toga vam neće biti jasno ovih dana. Informacije koje budu dolazile zbunjivaće vas i sa njima treba oprezno postupati – ne odmah u trenutku, već sačekati da se stvari raščiste. Takođe, potezi nekih od saradnika i kolega vam neće biti jasni a moguće je da ćete otkriti i da je neko od njih pričao iza vaših leđa ili pokušao da krivicu oko neke greške svali na vas. U svakom slučaju, ovo je nedelja u kojoj mnogo toga što niste znali dolazi do vas. Zato je ovo i sedmica u kojoj treba funkcionisati lagano i sa oprezom.

Novac

Zdravlje

Osetljivost na promene vremena. Potreban je pojačan oprez u saobraćaju. Respiratorne infekcije.

Hrana

I kod pripadnika vašeg znaka su loše navike, ali ne samo po pitanju ishrane, uzele maha. Pokušajte da kontrolišete ili da makar svesno napravite po koju promenu. Dovoljni su mali pomaci – jer će I oni činiti da se osećate bolje…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter