Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nepovoljna pozicija Meseca, planete koja vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, sa kojom ulazite u ovu nedelju, govori o nekim napetim momentima koji će se odvijati na relaciji vi – voljena osoba. Prva polovina nedelje je dosta zahtevna u ovom segmentu I biće potrebno puno razumevanja I strpljenja I jedne I druge strane da biste je prevazišli. No, kao I do sada – strasti će se smiriti, a vas dvoje ćete uspeti da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas muče. Što se tiče slobodnih, malo ste se promrdali, pokrenuli – češće izlazite I spremni ste da se opustite I zabavite. Možete upoznati nekog posredstvom prijatelja, ali stoje mogućnosti I za zanimljivu osobu koja živi negde u vašoj okolini.

Posao

Pomračenje Sunca I mlad Mesec u vašem polju finansija I posla govore o poslovnom zaokretu koji čeka Jarčeve u narednom periodu. Već od ove nedelje mogu krenuti zanimljive ponude, interesantne informacije I kontakti sa osobama koje žele da vas uključe u svoje projekte. Polako se otvaraju I veće prilike onima koji su nezaposleni. Stoji da je nedelja pred vama prilično užurbana, ali je u isto vreme vrlo podsticajna po vas, jer će vas aktivirati I dati vam snagu I volju da ostvarite ono što ste zamislili.

Novac

Treba biti oprezan sa ulaganjima I preraspodelom novca tokom ove sedmice. Situacija vam očas posla može izmaći kontroli.

Zdravlje

Starijim Jarčevima – pritisak, krvni sudovi. Što se mlađe generacije tiče, potrebno vam je više fizičkih aktivnosti da biste se rešili mentalne napetosti.

Hrana

Jarčevi, pogotovo oni koji imaju problema sa pritiskom, trebali bi da urade nešto po pitanju navika u ishrani. Izbacite industrijske mesne prerađevine, belo brašno, jake začine, grickalice. Potrebno vam je više zelenog lisnatog povrća, ribe, svežeg voća.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter