Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kod zauzetih – sve će biti dobro dokle god ne postoje stvari koje skrivate od voljene osobe. Ukoliko je baš to slučaj, zaista vam se savetuje veliki oprez jer sitnice mogu početi da izlaze jedna po jedna....a kad se nakupe – partner možda više neće želeti da ih toleriše. Najbitnije vam je sada da budete otvoreni i da imate dobru komunikaciju sa osobom koju volite....a tajne ostavite za neki drugi put...Slobodni Jarčevi – jedna osoba vas jako inspiriše, često vam je u mislima i primećujete da i ona itekako reaguje na vas. Moguće je da kod vas postoje određene kočnice, a šta je to – to sami najbolje znate. Da li vredi prevazići ih i prepustiti se? Ja bih rekla – da, ne oklevajte....

Posao

Neke stvari su krenule na bolje i vi to i sami primećujete. Još uvek kod vas postoji onaj strah da će se u poslednjem trenutku sve nekako urušiti, da će izbiti problem, da će vas nešto sputati i zakočiti....ali nemate razloga za veliku brigu. Čak i ako se ovakve situacije dogode, mirom, strpljenjem i pribranošću uspećete da ih rešite. Ukoliko se vaš posao vezuje za druge prostore, za saradnju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama – tu stvari polako dolaze na svoje mesto i pripremaju vam napredak.

Novac

Manji prilivi koji će vas obradovati.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Budite umereni sa mlečnim proizvodima, koristite one sa manjim procentom masti a najviše bi vam prijali kiselo mleko i jogurt. Povrće takođe neka bude značajna stavka na vašem svakodnevnom meniju. Od voća će vam najviše odgovarati lubenice, nektarine, banane.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.