Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Postoji neki višak energije u vašem odnosu koji bi najbolje bilo izbaciti kroz zajedničke aktivnosti – najpre kod bračnih partnera u sređivanje stambenog prostora. U prevodu – rušite zidove, pomerajte nameštaj i osećaćete se odlično. Toliko ćete posle biti iscrpljeni da će vam ostati samo da se volite. Kod onih u vezama – nađite nešto što ćete da teglite zajedno ili se ne smirujte – lutajte đa tamo đa ovamo i biće vam super. U suštini, ova vam sedmica nije loša. Mnogo lepše i lakše ćete se voleti. Slobodni Jarčevi – nešto kreće da se dešava. I to nešto vam je poprilično zanimljivo. Ne dajte da vam pobegne.

Posao

Koliko god vas je prethodna sedmica blokirala u nekim situacijama, dajući vam otežanje kroz druge ljude i okolnosti – toliko vam ova sada daje šansu da baš uz pomoć drugih lakše i jednostavnije završite, ali i pokrenete mnogo toga. I dalje će strpljenje, upornost i neodustajanje morati da budu na prvom mestu kod vas, ali to je sada tako i neće se promeniti u skorijem periodu. Izgledaće vam da koliko god da uložite sebe dobijate premalo zauzvrat, ali verujte – sve će se ovo vremenom izjednačiti i poboljšati.

Novac

Biće ovo jedna korektna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje

Bilo koje hronične zdravstvene probleme sada treba držati pod kontrolom.

Hrana

Primećujete da ste počeli da se gojite i da se sve što pojedete nekako „lepi“ za vas. Ovo je posledica lošeg izbora namirnica, ali i toga što se malo ili ni malo ne krećete. Ne morate jesti manje ili više nego što ste do sada – jedite pametnije, zdravije.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.