savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Primećujete da ste počeli da se gojite i da se sve što pojedete nekako „lepi“ za vas. Ovo je posledica lošeg izbora namirnica, ali i toga što se malo ili ni malo ne krećete.

Ljubav

Mesec jeste početkom ove sedmice u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava, ali je u svojoj poslednjoj četvrti, pa ukoliko ste slobodni – sada ni ne bi bio pravi trenutak da otpočnete neku emotivnu priču. No, ova vam pozicija Meseca može doneti da vam se neko zaista dopadne i da počnu da se dešavaju zanimljive situacije između vas i ove osobe. Obzirom na to da vam je Venera u polju partnerstava, od ovog bi se zanimljivog početka mogla napraviti i jedna fina ljubavna pričica. Ne žurite, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer vam sada idu na ruku. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama dolaziće do nekih promenljivih raspoloženja i vas i partnera tokom ove nedelje, ali generalno gledano – ove situacije neće pokvariti vaš odnos, koji je sada dovoljno čvrst i stabilan. Samo biste mogli malo da smanjite ljubomoru i pritisak, i sve bi trebalo da bude u redu.

Posao

Ove nedelje vladar vašeg znaka Saturn ulazi u svoju stacionarnu fazu i prividno će biti „zakočen“ na nebu sve do naredne sedmice kada kreće direktnim hodom posle više od četiri i po meseca. Polako ostavljate jedan težak period iza sebe, ali period u kojem ste mnogo naučili, mnogo shvatili i nadam se – postavili poslovni segment na drugačije, stabilnije osnove nego do sada. Polako ulazite u vreme kada će krenuti i boljitak, jer ne zaboravite – Saturn daje i nagrade, ne samo kazne. Ove dane shvatite samo kao uvod u situacije koje će u narednom periodu tek krenuti da se odvijaju mnogo intenzivnije. Ono što vi trebate da radite jeste – da funkcionišete kao i do sada, istrajno, strpljivo i uz veliki trud. I da čekate vaše vreme.

Novac

Ono novca što imate uspevate da raspodelite na pravi način. Nemate neke bajne prilive ove nedelje, ali ipak će dotoka novca biti nešto više nego inače.

Zdravlje

Stabilnija zdravstvena situacija, naročito kod starijih pripadnika znaka, koji su našli rešenje za neke hronične tegobe koje su se aktivirale.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni