Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Tajno, zabranjeno, slatko iskušenje….Sami sebe sputavate da ne napravite neki potez zbog kojeg biste kasnije zažalili, pokušavate da držite strasti pod kontrolom, ali lukave su one – izbijaju onda kada ih najmanje očekujete I burgijaju vam po mozgu…Naravno, sve ovo pišem za zauzete Jarčeve. Da li ćete ipak da popustite? Pa…..čujte, ovo je nešto mnogo moćno, prosto nisam sigurna da ćete uspeti da kažete “ne”…..Slobodni – red daljina, red tajnosti, red zauzetih, red onih koji su vam kilometarski daleko a srcem blizu. A onda malo I prošlosti. Zbrka je kompletna a vi se u njoj ne snalazite uopšte. Čas krenete, pa stanete. Pa hoćete, pa nećete. Pa se onda ućutite. Ali vi ćutite….a srce priča li priča I dalje….

Posao

Jaki ste, jaki. Sposobni, odmereni, praktični. Vučete prave poteze. I baš iz svih ovih razloga – ne dozvolite da vas neke nejasnoće, problemi, okolnosti koje nisu na vašoj strani – onespokoje, vrate korak unazad, slome. Snagom svoje ličnosti rušite sada prepreke a teškoće će se samo odbijati od vas. Pa ko je najstabilniji I najprofesionalniji znak? Pa vi. Pa ko ima najjačeg I najmoćnijeg vladara? Pa vi. Pa što se onda brinete, što dozvoljavate da vas neki momenti unervoze, zabrinu, unesu vam pometnju?

Novac

Finansijska situacija je još uvek vrlo klackava, ali polako vi ulazite u period u kojem će se ovo popraviti. Samo polako, ne brinite.

Zdravlje

Opet problemi sa glavom, sa kostima, sa reumom, sa zglobovima. Opet hronični umor kod nekih – mrzi vas da se pokrenete a znate da biste trebali….

Hrana

Ukoliko ste odlučili da krenete sa dijetom, to nije nikakav problem. Začkoljica leži u tome da nije svaka dijeta dobra, to valjda I sami znate. Ne trebate da gladujete. Treba vam hrana koja će vam zagrejati stomak – supe, čorbe, variva…

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter