Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Saturna i Venere na osi vi – partner, neće delovati baš podsticajno na odnos sa voljenom osobom. Šta više, može doći do blagog udaljavanja i zahlađenja. Ovo nije trajnog karaktera, ali svakako neće prijati ni vama ni partneru. Potrudite se da osobi do koje vam je stalo to i pokažete, da biste predupredili da se ona oseća loše i emotivno nesigurno. Što se tiče slobodnih Jarčeva, polje ljubavi i zabave vam je lepo postavljeno, ali kao da tu postoji neka kočnica. U prevodu – ima osoba oko vas, neke su čak i vrlo zanimljive....ali nikako da se dogodi „ono nešto“ što će pokrenuti bilo vas, bilo drugu stranu. Mogući su kontakti sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, ali i aktivnosti bivših ljubavnika.

Posao

Poslovno ste dosta jače i ovaj segment vam je prikazan kao stabilniji od emotivnog. Funkcionišete na više strana odjednom, vodite aktivno pregovore, dobro ste se organizovali i zato nije ni čudo što će vam uglavnom sve od obaveza ići lako i od ruke. Možda ćete početi da razmišljate i o obnovi neke saradnje, ili ponovo krenuti da razmatrate plan koji ste u prethodnom periodu odložili kao nemoguć za izvesti. Dobre ideje i rešenja, pa ćete lako zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Dobar period pred vama..

Novac

Zarada je tokom ove nedelje naglašena iz više izvora, ali čak ni ovi dodatni prilivi neće biti dovoljni da biste bili stabilni po pitanju finansija.

Zdravlje

Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, naročito kod onih koji imaju probleme sa kičmom, kostima, reumom, stomakom.

Hrana

Izbegavajte brzu hranu, ali i lako kvarljive namirnice jer očas posla možete pokvariti stomak. Pijte dosta vode ili limunade (bez šećera), povrće svih vrsta, naročito cvekla i spanać, a sa mesnim i mlečnim proizvodima budite obazrivi – u malim količinama, povremeno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter