Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Početak nedelje donosi jaču napetost u partnerstvima. Trudite se da se usaglasite i pronađete rešenje i da ne dozvolite da se negativna osećanja protegnu i na ostatak sedmice. U suštini, u vašim emotivnim relacijama sada postoje veće oscilacije i od toga kako se postavite i koliko budete oboje spremni na kompromis – zavisiće situacije i na dalje. Slobodni Jarčevi – Mars u utorak ulazi u vaše polje uživanja, ljubavi, zabave. Iako ova planeta govori o novoj energiji i novim ljudima u vašem životu, vi ste i dalje pod jakim uticajem prošlosti i pitanje je na koju stranu ćete se okrenuti i čemu ćete dati prioritet.

Posao

Komunikacija u saradničkim odnosima neće biti savršena, šta više – može biti protkana nerazumevanjem, oscilacijama, komplikovanjem bez ikakve potrebe. Vi lično funkcionišete čisto, jasno i odgovorno prema drugima i onda vas ovakva ponašanja ljudi sa kojima radite samo zbunjuju i nerviraju. No, neke probleme i situacije u poslovnom okruženju ćete uspeti da rešite i napravite pomak. Po pitanju finansija – trenutno ste dosta zadovoljni, ali očekujete da se još neke mogućnosti za vas otvore.

Novac

Zdravlje

Potreba za odmorom. Boravite što češće u prirodi. Blaže zdravstvene tegobe.

Hrana

Neobično za vas, ali i vi možete u ovom periodu imati problem sa viškom kilograma. Nije ovo potpuno neočekivano – neadekvatna ishrana može doneti i minuse i pluseve kada su kilogrami u pitanju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter