Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Čak i ako se situacija sa partnerom skoro pa u potpunosti ustalila u prethodnoj nedelji, moguće je da je sam kraj perioda doneo neku nervozu. Ukoliko to niste regulisali koliko odmah, itekako je moguće da se ona prenese na ovu nedelju i vrlo vam neprijatno začini dane...i to naročito u prvoj polovini nedelje. Ako dođe do ovakvih situacija, najbolje je rešenje da otvoreno i bez tenzije popričate o svemu – nemojte se sklanjati jedno od drugog, jer to samo može produbiti distanciranje i zahlađenje u vezi. Slobodni Jarčevi – osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili interneta vrlo jasno vam stavlja do znanja da je zainteresovana da komunikacija između vas preraste u nešto više....

Posao

Iako vas mnogi podržavaju u ovom periodu, jasno vam je da je ta podrška jednim velikim delom zasnovana na koristi. U fazonu – ja ti pomažem, da bi ti pomogao/pomogla meni. Iako ste svesni ove situacije, ipak vam je trenutno najbitnije da ostvarite ono što se planirali. U miru ste sami sa sobom i pored toga što znate da ste tek na početku i da je još mnogo puta ostalo do vaših krajnjih ciljeva. Trenutne prepreke samo vam daju snagu da još odlučnije nastavite dalje.

Novac

Finansijski prilivi su dosta promenljivi u ovom periodu.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i varenjem.

Hrana

Junetina, piletina, ćuretina i riba mogu slobodno da budu osnova svakog vašeg obroka (misli se na ručak, naravno). Od povrća slobodno konzumirajte karfiol, brokoli, slatki kupus, tikvice, patlidžan, spanać, pečurke, papriku paradajz. Ne preterujte ni sa slatkišima, ali ni sa voćem.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.