savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ja ne znam što ste vi u tolikoj meri poremetili način ishrane, kada ste bili toliko zadovoljni rezultatima i time kako ste se osećali. Potrebno je da se što pre okrenete ka zdravim navikama.

Ljubav

Ljubav vam se nudi a vi je odbijate. Ok, jasno mi je da imate gomilu drugih problema nad glavom i da ste usmereni na njihovo rešavanje, ali to ne znači da treba da zatvorite sebe u potpunosti za bilo šta emotivno. Možda će vam biti lakše da kroz naredni period prođete sa nekim ko je uz vas i ko vas voli. Evo vidite, baš u drugom delu nedelje neko ko vam je prijatelj želi da postane i nešto više od toga. Valjalo bi da razmislite, znate ? U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama konačno ste izašli iz onog najgoreg i najburnijeg perioda sa voljenom osobom. Ako ste oboje « preživeli », vreme je da počnete da se vraćate jedno drugom i da polako sređujete svoj odnos. Ono što bi prvo valjalo uraditi jeste – otići negde zajedno, odmoriti se i opustiti i zaboraviti na probleme koji su sada već iza vas. Na sve ovo – strast počinje da se vraća u vaš život. Eto još jednog razloga za bolje raspoloženje!

Posao

Polje kriza, promena, dešavanja koja su van vaše kontrole – jako je naglašeno tranzitnim planetama, a u njemu imamo i rastući, mlad Mesec. Definitivno je da ste ušli u period koji će vam konačno doneti pokret i promene koje ste toliko priželjkivali. Strpljenje vam je možda na izmaku, ali to ne znači da ćete odustati od svojih ciljeva. Verujte mi, dragi Jarčevi – promeniće se okolnosti u vašu korist i vi ćete dobiti ono što zaslužujete i što vam po pravu pripada. Budite uporni i istrajni i dalje. Tokom ovog perioda dolaze vam već neke nove, zanimljive ponude. Prihvatite ih, pa makar one značile da su ovi angažmani kratkotrajni ili povremeni. Idete malim stepenicama ka vrhu, ali ipak idete.

Novac

Nove, bolje finansijske mogućnosti otvoriće se za vas u drugom delu nedelje. Doduše, prvo vam slede neki neprijatni troškovi u prvim danima ove sedmice, ali šta sad….izguraćete vi i to.

Zdravlje

Ono što je najbitnije jeste da je vaše raspoloženje bolje. Počinjete da se psihički « dižete » i dani prožeti melanholijom i blagom depresijom postaće prošlost.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni