Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 22.07.2019 - 28.07.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto. Oluje su prošle, kod nekih su bile intenzivne i razorne....kod drugih su se više odrazile na osećaj unutrašnjeg nezadovoljstva....No, poenta je u tome da od ove nedelje sunce počinje da se probija kroz oblake i da ćete prvi put posle dugo vremena videti da se partner ipak trudi da sve bude u redu. Idemo polako, pa dokle stignemo.....Slobodni Jarčevi – mogućnost dosta jakog i strasnog odnosa, ali nešto ne bih rekla da on ima šansi za trajnost. No, za malo uživanja i opuštanja – može. Da ne zaboravim – evo još jedne nedelje u kojoj stoji mogućnost kontakta sa bivšim partnerom. Nemojte, ne vredi – koliko god da bude simpatično i slatko u početku....

Posao

Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo....ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen....a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija....ne opuštajte se previše....

Zdravlje

Vreme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

Hrana

Neke pozitivne promene počinju da se dešavaju i kod vas. Da, sve to ide dosta lagano – ali kao da grč u vama počinje da popušta, konačno možete da se opustite i da više uživate čak i u ishrani. Dajte malo sebi na volju ovih dana, zaslužili ste....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.