Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da može biti nejasnoća I problema između vas I voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju rešiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi. I vama i drugoj strani sada su jako potrebni i bliskost i nežnost i razumevanje, a sve se to može postići u ovoj nedelji. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj će sedmici neko uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali I kontakata spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja I društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Posao

Merkur koji je u ovoj nedelji stacionaran koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam I čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvesnosti po nekim pitanjima. No, ulaskom Venere u znak Riba sredinom sedmice – dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini Jarčevi će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti jer može znatnije unaprediti vašu finansijsku situaciju.

Novac

Nešto ćete parica potrošiti, a nešto više će se sliti u vaše džepove. Pristanite na dodatne poslovne angažmane, ali ih naplatite unapred.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive I donji deo nogu, ispod kolena.

Hrana

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol I šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne, prebogate hrane I slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo I navike u ishrani.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.