Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neke vam situacije nisu baš najjasnije. Osećate da postoje neizgovorene stvari između vas i voljene osobe i da su one trenutno barijera za opušteno funkcionisanje i laganu atmosferu. Te neizgovorene stvari mogu biti i sa vaše strane, pa se preispitajte – šta je to o čemu ćutite, a što vam stoji u mislima? U svakom slučaju, u vašim će emotivnim relacijama tokom ove sedmice biti mirno, ali ćete i jedno i drugo povremeno osećati da nešto ne funkcioniše kako treba....Slobodni Jarčevi – iako je to za vas pomalo neuobičajeno, možete se brzinski odlučiti da se vidite sa nekim koga od skoro znate, ili sa kim ste ostvarili kontakt preko društvenih mreža. Ovo može biti zanimljiv i inspirativan susret....

Posao

U komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, a pogotovo ukoliko ugovarate uslove nekog posla – budite posebno oprezni tokom ove sedmice. Mnogo toga nije baš onako kao što izgleda i mogu se potkrasti i nesporazumi, i lažna obećanja. Ne žurite sa odlukama i potrudite se da budete sigurni milion i jedan posto pre nego što stavite svoj potpis ili napravite dogovor. Ni odnos sa kolegama neće biti baš sjajan – non stop ćete imati utisak da nisu iskreni ili da vam sakrivaju bitne informacije.

Novac

Ako dogovarate dodatni poslovni angažman – savet je da naplatite unapred, da se ne biste načekali do isplate novca koji ste zaradili. Ukoliko prodajete nešto – pazite da vas ne prevare.

Zdravlje

Alergije, osetljivost na promene vremena, manji problemi sa sinusima.

Hrana

Teško vam je da u ovoj nedelji održite neku svoju dnevnu rutinu po pitanju ishrane. Postojaće velike oscilacije zbog velikog broja obaveza i manjka vremena. Trudite se da makar doručak ne preskočite i da glad ne utoljavate brzom hranom, grickalicama i slatkišima.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.