savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Riba, bilo rečna ili morska u svim oblicima i na sve načine – najbolja je hrana za vas u ovom periodu. Izbegavajte meso i više se okrećite povrću.

Ljubav

Uglavnom ćete sa suprotnim polom održavati neke površne, lake kontakte, koji će se uglavnom svoditi samo na komunikaciju, eventualno poneki susret. Čak iako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno niste spremni da se posvetite ovoj priči, suviše vam druge stvari i problemi odvlače pažnju. Zato ni neće doći do nekih velikih pomaka u vašem emotivnom segmentu. Očigledno je da ostajete sami, ali bar možete reći da je to sada vaš izbor, a ne splet okolnosti ili manjak ljubavnih šansi. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka nedelje vladaće napetost, nervoza i nestabilnost, i više je nego izvesno da će vas ovo pratiti i na dalje. Iscrpljuju vas konflikti i rasprave sa partnerom, pa se može dogoditi da zaćutite i pustite da sve ide kako ide. Samo da više ne morate da se dokazujete.

Posao

Opterećenost u poslovnim saradnjama i kontaktima sa ljudima obeležiće i ovu nedelju. Kao da ne uspevate da postignete potrebnu stabilnost, već non stop morate da se ili ubeđujete sa ljudima, ili da se prilagođavate onome što vam nikako ne odgovara. Ako je za neku utehu, ovakvo stanje neće trajati još naročito dugo. Ono što je potrebno jeste da svoje planove i želje ne odbacite, ne odustanete od njih, već da nastavljate i dalje onim pravcem koji ste sebi zacrtali. Neke prepreke će početi da se sklanjaju ispred vas u drugom delu sedmice i bićete jednim delom zadovoljniji odvijanjem situacija na poslu.

Novac

Nepovoljno, nestabilno, nedovoljno. Sve vam je jasno. Mira i spokoja po pitanju finansija sada nema. Zato pametno raspolažite onim što zaradite.

Zdravlje

Stres i poljuljano psihičko stanje dovode do fizičkih manifestacija. Ugrožen je stomačni deo. Pokušajte da se povremeno distancirate od svih i nađete svoj mir.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni