Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, potrudite se da povremeno pripremite sebi vitaminsku bombu – od limuna, pomorandži, kivija.

Ljubav

Slobodni Jarčevi preko prijatelja ili društvenih mreža, dešavanja – mogu tokom ove nedelje upoznati jednu vrlo interesantnu osobu koja će ih odmah očarati svojom harizmom. Možda u početku nećete nalaziti prave reči I komunikacija će funkcionisati periodično, ali kako dani budu prolazili, bićete sve više opušteni I “svoji”. Ova osoba bi mogla postati neko vrlo značajan za vas, pa ne odustajte posle prvih, ne baš toliko uspešnih pokušaja da je animirate. Što se tiče onih u emotivnim I bračnim vezama, nemojte da svoje, povremeno loše raspoloženje, prenosite u odnos sa voljenom osobom. Stoji da ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, ali se trudite da to ne utiče na komunikaciju I bliskost sa partnerom.

Posao

Najjače vam je tokom ovog perioda prikazano polje budućnosti, to jest onih koji vas podržavaju, protežiraju I “guraju” u pravom smeru. Prema tome, poslušajte po koji savet ili predlog osoba koje vam žele dobro, jer je sigurno da je pravi za vas. Neki od vas mogu dobiti I posao preko prijatelja, ili će vas pak on upoznati sa osobom koja bi mogla da vam puno pomogne u poslovnom segmentu. Svakako, neke značajne kontakte ćete ostvariti, što će naročito biti evidentno u drugom delu ove sedmice. Ako “padne” neka ozbiljna poslovna ponuda – o njoj svakako vredi razmisliti.

Novac

Ako u nekom trenutku “zagusti” kada su obaveze u pitanju, možete se slobodno osloniti na pozajmicu ili pomoć od strane prijatelja. Generalno gledano – u finansijskom segmentu – korektno.

Zdravlje

Ako imate neke nedefinisane, povremene tegobe – nemojte se sami lečiti, već uradite kontrolu kod lekara. Moguće je da zaista nije ništa strašno…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter