Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 17.09.2018 - 23.09.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Od samog početka nedelje imaćete jedan manji pad raspoloženja. Možete postati nesigurni, okrenuti samo sebi i svojim problemima i odjednom se zatvoriti prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Šta god da vam se dešava u glavi, šta god da vas muči i opterećuje može se rešiti, pre ili kasnije, ali ne dozvolite da odnos sa voljenom osobom zbog toga trpi. Jarčevi koji su slobodni – neko jako privlači vašu pažnju, ali trenutno ne pokazujete nameru da nešto konkretno i uradite. Što je najinteresantnije, ni druga strana ne radi ama baš ništa, iako je evidentno da je vrlo zainteresovana za vas. Tako vas dvoje ćutite i čekate da ona druga osoba napravi prvi potez. Šta da vam kažem – srećno vam čekanje!

Posao

Maksimalno ste posvećeni poslu i obavezama i svoju odgovornost ste uključili na najjače. Baš iz tog razloga izuzetno vas nervira što se dešavaju zastoji, ne vašom krivicom – ali su svakako prisutni. Ne dozvolite sebi da „padate“ zato što nešto morate raditi iz više pokušaja ili ponavljati priče koje ste već sto puta ispričali. Shvatite da ne funkcionišu svi isto kao vi. Bitno je da vi gurate, doduše polako, ali idete ka ostvarenju onoga što ste planirali. Ništa nije loše, samo je sporije nego što biste voleli.

Novac

Mogućnosti neočekivanih priliva. Novac vam dolazi haotično, bez ikakvog reda i smisla, ali je tu. Ukoliko ste baš pod patronatom boginje sreće Fortune – može vas potrefiti i dobitak u igrama na sreću.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet kod starijih pripadnika znaka. Takođe – možete imati i reumatskih problema. Mlađi – pojačajte ishranu i više se krećite.

Hrana

Manjak vitamina i minerala u ishrani kod vas je sada već evidentan. Ukolikone želite da se suočite sa jačim padom imuniteta, pojačajte ishranu citrusima, južnim voćem, mesom. Takođe – češće konzumirajte supice, čorbice i variva sa puno povrća.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter