Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Još jedna od komplikovanih nedelja u vašem emotivnom životu. Razmislite da li ste možda previše zahtevni, kruti, teški za saradnju i dogovor sa voljenom osobom. Stoji da partner ima vrlo nestabilna raspoloženja – čas preemotivan, čas dramatičan i zahtevan – ali možda je to i iz razloga zato što ste vi zatvoreni i okrenuti svojim poslovima i obavezama a na drugu stranu ne obraćate dovoljno pažnje. Slobodni Jarčevi – u vašem polju ljubavi je stelijum planeta tokom ove sedmice što svakako govori o mogućnosti za pojavu novih ili starih osoba. Međutim, da bi se nešto desilo vi morate otvoriti vrata.

Posao

Posao vam zaista oduzima najveći deo vremena, na to ste se fokusirali i tu je sva vaša pažnja usmerena u ovom periodu. Jednim delom to jeste iz razloga što vidite da su vam neka ostvarenja nadomak ruku, a sa druge – intenzivno pokušavate da stabilizujete svoje finansijsko stanje. Bilo bi dobro da prihvatite savete da nešto morate promeniti – da li u načinu funkcionisanja, da li u odnosu sa saradnicima – ne držite se kruto nekih svojih zastarelih pravila i modela rada. Promene vam donose boljitak i napredovanje.

Novac

Vredno radite ali nikako da budete mirni i stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje

Bolovi u zglobovima, problemi sa vratnim delom kičme.

Hrana

Od ove sedmice ulazite u period kada možete ozbiljno da se pozabavite svojim životnim navikama, pogotovo ishranom. Napravite raspored kojeg ćete se pridržavati. Izbacite šećer, ili ga makar smanjite na neku razumnu meru. Potrebna vam je hrana bogata proteinima i vitaminima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.