Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dokle god je Mars u znaku Raka i u vašem polju partnerskih odnosa (a dotičnog ćete morati da trpite još mesečak dana) – vi ste strana koja trpi veliki pritisak. Jeste da su vam živci prilično okraćali od istog tog pritiska, ali vama je na volju šta ćete da uradite – možete da balansirate, a i ne morate. U ovu nedelju ulazite pod aspektima koji će debelo prodrmati svu vašu strpljivost i toleranciju – da li možete da iskulirate, možete. Da li hoćete – e, to već ne znam. Slobodni Jarčevi – mlad Mesec je u vašem polju ljubavi a dispozitor u polju svakodnevice i posla. Nova emotivna prilika je na korak od vas.

Posao

Daklem, taj isti Mars se vezuje i za polje poslovnih partnerstava. E, pa da – ako ste mislili da će u poslu da bude cveće i proleće, bojim se da neće. Teškaški ljudi su oko vas i sa njima sarađujete. Doduše, imate vi itekako dobru sposobnost da sve prođe mnogo mirnije i opuštenije jer vam je komunikativnost i sposobnost za dogovor čak i tamo gde izgleda da nema šanse da dogovora bude – u ovoj nedelji izuzetna. Prema tome, strpljivost i prave reči na pravom mestu u pravo vreme – recept za uspeh.

Novac

Niste baš spektakularno zadovoljni, ali situacija nije ni toliko loša.

Zdravlje

Budite više u pokretu. Vreme za menjanje navika. Osetljivost zglobova.

Hrana

Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.