Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 11.01.2021 - 17.01.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pa kako ja sada vama da kažem da postoji neki problem u vašim emotivnim relacijama, kad ne postoji. Sve vam se namestilo da vam bude fino, mirno, opušteno i strasno sa voljenom osobom. Ako i pored ovakvih aspekata uspete da pronađete bilo kakav razlog za nezadovoljstvo ili za neku raspravu sa dragim vam bićem – e, onda svaka čast! Suština je da je ovo dobar emotivni period i nemojte tražiti dlaku u jajetu. Slobodni Jarčevi – i vi imate apsolutno sve moguće predispozicije za zadovoljstvo, za dobar kontakt sa suprotnim polom, za nove i stare ljubavne početke. Ljubav dolazi, ali pokrenite se i vi ka njoj!

Posao

Možda poslovni segment neće biti baš tako bajan kao emotivni, jer ipak nosi po koju mrvu nervoze i tenzije – ali ni za njega ne možemo da kažemo da je loš. Ni malo. Mlad Mesec u vašem znaku i tranzit Venere privlače nove povoljnosti po pitanjima posla i daju vam dodatno zrno ambicije i želje za tim da uspete u svojim namerama. Sada to stvarno možete! Neke će prilike doći same od sebe, ali budite i vi spremni da se angažujete i sami ih potražite. Jer ko traži – naći će. Dobra nedelja je pred vama.

Novac

E, ovde će biti nešto više troškova ali šta sad. Ne može sve da bude bajno i sjajno.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Da, potrebna vam je kaloričnija hrana, ali ne smete otići u krajnost i preterati. Preporučuje vam se više kuvanih, barenih jela, supa i variva. Sve vrste mesa vam odgovaraju, ali bi najbolje bilo u kuvanoj varijanti, ili na roštilju, bez mnogo korišćenja ulja..

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.