Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nastavlja se period povoljnije situacije u vašim emotivnim relacijama. Ima tu emocija i bliskosti, ali ima i realnih, trezvenih, praktičnih bavljenja svim pitanjima koja izađu na dnevni red. Oboje možete nešto više vremena posvećivati obavezama – ali ipak će ostati dovoljno prostora za zajedničke trenutke koji mogu biti dosta dobri. Moguć je odlazak na kraći put ili dogovori o letovanju, odmoru. Slobodni Jarčevi – očekuju vas pozitivna iznenađenja. Vi ćete biti aktivniji u društvu, izlascima, sa prijateljima. Pojaviće se osoba ili osobe koje vam mogu biti interesantne i intrigantne. Lep je period, nek vas ne drži mesto.

Posao

Nešto više obaveza i malo intenzivniji zahtevi za vas na dnevnoj bazi. Potrebno je da budete posvećeni i odgovorni, ali nemojte ići preko svojih granica a nemojte preuzimati ni tuđe poslove na sebe. Komunikacija sa kolegama i saradnicima će biti dobra, najviše vašom zaslugom – jer vi sada umete da se postavite trezveno i praktično u svakoj situaciji i sa svakim sagovornikom. Povoljne informacije i interesantne vesti dolaze do vas. Niste prezadovoljni finansijama, ali imate potrebnu stabilnost.

Novac

Zdravlje

Moguće prehlade, kao i manji problemi sa koštano zglobnim sistemom.

Hrana

Oscilacije raspoloženja itekako mogu uticati na apetit. Bitno je ne preterivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno delovati na vaš stomak i varenje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter