Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ko o hrani misli kada je glava u oblacima? Pa, vi sigurno ne. Zato nije ni čudo što ćete preskakati obroke i zaboravljati da jedete. Od vazduha se ne živi, pa se zato potrudite da ne naskodite svom organizmu, uskraćujući ga za „pogonsko gorivo“.

Ljubav

Sve vam je tu, na dohvat ruke, što se ljubavnog zanosa tiče. Gledaju vas neke okice vrlo zainteresovano, pozornica ljubavi se priprema za vas, još samo da izađete na scenu i predstava može da počne. Ljubavi stare, ljubavi nove, sve će se vrteti oko vas. Tu su i prijatelji da vas svojim savetima podrže, a kod nekih od vas, baš ta ljubav se sada može pronaći i u drugarskom okruženju. Jedino što ne smete da uradite jeste da se zatvorite za ono što se oko vas dešava. Zakoračite, slobodno, prepustite se i uživajte u ovoj podsticajnoj i lepoj sedmici. A zauzeti? Oni bi svakako trebali da odnos sa partnerom stave na prvo mesto, jer tu neke stvari i situacije debelo klackaju. Nemojte da „klacnu“ na pogrešnu stranu...

Posao

Gde ćete lepšu podršku od te koju vam pruža tranzitni Mars? A on je od ove nedelje baš u polju podrške, usluga, prijatelja. Planeta koja je u vašem znaku egzaltirana samo vam u narednom periodu može doneti pomoć, i to onu koja dolazi baš kada je najpotrebnije. Sve ono što je vezano za poslovni segment, polako ali sigurno dolazi na svoje mesto. Samo vi, blago meni, sačekajte još malo i pravi rezultati će biti tu. Ove sedmice očekujte pregršt lepih vesti i informacija koje će vam dati snagu da nastavite dalje.

Novac

Nekako održavate ravnotežu kada su prilivi i troškovi u pitanju. U poslednjem momentu će se rešiti i neke obaveze koje su vas dosta dugo opterećivale...

Zdravlje

Još uvek ste u nekom periodu kada niste baš u potpunosti „svoji“, kada vam je potrebno više odmora i relaksiranja. Ne presirajte sebe ni na šta. Vaše telo tačno zna šta mu je potrebno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter