Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Jarčevi ove sedmice svaki svoj obrok pripremaju sa posebnom pažnjom. Uživaju i u pripremi, ali i u degustaciji, kao i u zadovoljnim osmesima onih koje su pozvali na ručak... Pravi je trenutak i da isprobate neke nove recepte ili mešavine začina. Uživajte, zaslužili ste.

Ljubav

Venera je iz dana u dan sve bliža aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Stvarno je odličan momenat da vam „naleti“ neka fina pričica, ili makar da konačno skontate da neko već postoji tu blizu vas, samo do sada niste obratili pažnju na tu osobu. Nemojte ove dobre aspekte potrošiti na neku drugu stranu, na primer kroz posao, pokušajte da se više otvorite za mogućnosti...Vaš vladar Saturn vam je iza leđa, pa možda ne želite da primetite ono što vam se nudi. Ne zatvarajte oči pred ljubavnim šansama. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama se definitivno u ovom periodu osećaju bolje. Vi funkcionišete mirnije, stabilnije, pa je samim tim i kontakt sa voljenom osobom rasterećeniji. Vaša bolja polovina vas može iznenaditi u drugom delu nedelje nekim zanimljivim predlozima. Saslušajte i poslušajte...

Posao

Mlad Mesec u vašem polju karijere govori da Jarčevi ulaze u novu poslovno – životnu fazu. Ne očekujte preokret preko noći, jer se to samo u bajkama dešava, ali očekujte da polako gradite svoju poslovnu budućnost. Za neke od vas, prave prilike će se javiti već tokom ove sedmice. Ipak, zbog malo „muljavih“ aspekata, savetujem vam da ne pristanete baš odmah, već da date sebi dovoljno vremena da razmislite, da vam se sve lepo „slegne“. Idete napred polako, ali sigurno, iz dana u dan sve bliže svom cilju.

Novac

Početkom nedelje čuvajte novčanike. Vodite računa da vam pare ne ispadnu, ili da vam ih ne ukradu. Takođe, tada su mogući neki troškovi koje niste planirali. Ostatak sedmice je dobar po vas.

Zdravlje

Ukoliko ste pripadnik starije generacije, od drugog dela sedmice počećete da osećate olakšanje po pitanju tegoba koje su vas mučile u prethodnom periodu. Mlađi – solidno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter