Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Egzaktna opozicija Sunca u vašem znaku sa Saturnom u partnerskom polju koja se dešava tokom ove nedelje – pokazuje da razumevanja u nekim emotivnim pričama još uvek nema i da se otežavajuć period samo nastavlja. Svako od vas dvoje je tvrdoglav na svoj način, nemojte se boriti i nametati svoju volju – poštujte različitosti i prihvatite ih. Venera u vašem znaku pokazuje da sa više ljubavi i uz uživanje – stvari mogu biti mnogo jednostavnije. Što bi se reklo – Vodite ljubav, a ne rat. Slobodni Lavovi –ta Venera će obasjati i pokrenuti sve vaše vatre, učiniti da zablistate i postanete neodoljivo privlačni. Ima itekako dobrih šansi za lepa emotivna dešavanja tokom ove sedmice. I stara i nova.

Posao

Neke prilično dobre poslovne šanse mogu se otvoriti pred vama. Najpre one koje se vezuju za inostranstvo, strance, službena putovanja, ali i za državne i javne ustanove. Takođe, neko ko je od uticaja može vam pomoći da ostvarite ono što želite. Dašak sreće po pitanju posla i novca jeste na vašoj strani tokom ove sedmice i ja samo mogu da kažem da iskoristite sve ono što vam se ponudi. Umećete da impresionirate sagovornika, pokažete odgovornost, snagu. U uslužnom sektoru povećanje posla.

Novac

Zdravlje

Potencijalni problemi starijoj populaciji i hroničnim bolesnicima – kičma, srce i krvni sudovi, želudac.

Hrana

Nešto jači apetiti, naročito u drugom delu nedelje i preporučuje vam se da u tim danima izbegavate tešku hranu sa puno kalorija, kao i da redukujete slatkiše.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter