Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Već neko duže vreme vi kao da nemate čemu da se istinski radujete kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Ništa se spektakularno po ovom pitanju neće promeniti ni u sedmici u koju ulazimo, osim što će vaši susreti, razgovori, dogovori – postati nekako „mekši“, lakši, brže ćete se dogovarati bez natezanja i ubeđivanja. Pa dobro – za početak, i ovo je dobro! Slobodni Lavovi imaju dve opcije – ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja – u ovoj sedmici vam sledi pojačana komunikacija sa jednom osobom. Ništa se neće konkretno dogoditi – još uvek se ne vidi ljubavni susret, ali mora se priznati da će vam razgovori sa njom prijati i da ćete početi češće i intenzivnije da razmišljate o ovoj osobi.

Posao

Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila, ili pak da ste vi uspeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju – sledi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste iz prethodne nedelje sada sredite i ispravite. Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Novac

Bolji novčani prilivi, moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste, mada je umor prisutan.

Hrana

Osećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu. Izgleda da ste uspeli da pronađete pravu meru i način ishrane koji vam u potpunosti odgovara. Sa povrćem ne možete nikada pogrešiti – zato slobodno navalite i zašarenite vaš tanjir!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.